Rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2) in een tuinbouwkassen
tuinbouwkassen

Rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2) in een tuinbouwkassen

Een rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2) uit laten voeren in een tuinbouwkassen? Of zelf een rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2) uitvoeren in een tuinbouwkassen? Om explosie te voorkomen is het aan te raden om tijdig en regelmatig een rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2) uit te voeren in een tuinbouwkassen. ENVICO Environment Control B.V. is hét aangewezen adres voor apparatuur dat u nodig heeft om een rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2) uit te voeren in een tuinbouwkassen. ENVICO Environment Control B.V. is opgericht in 1971 en vertegenwoordigt een aantal vooraanstaande producenten van milieu- en procesinstrumentatie. Wij weten dan ook als geen ander wat er nodig is voor een rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2) in een tuinbouwkassen. Meer hierover leest u op onze website.

Rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2)

Om explosie te voorkomen in een tuinbouwkassen of op andere plekken wordt er gebruik gemaakt een inert gas. Wilt u een rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2) uit laten voeren in een tuinbouwkassen? Dan hebben wij het speciale zuurstof analyzer model O2000. Maar wat is een rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2) in een tuinbouwkassen precies? Een inert gas is een gas dat geen chemische reacties aangaat. Wanneer ongewenste chemische reacties tegengegaan moeten worden, wordt er veelal gebruik gemaakt van deze gassoort. Wilt u een rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2) uit voeren in een tuinbouwkassen? Dan kunnen wij dit aanbieden. Inerte gassen worden veel gebruikt om het zuurstofgehalte in de lucht te verminderen. Indien het zuurstof percentage beneden de 4% is het risico op een explosie laag.

Zuurstof analyzer model O2000

Het zuurstof analyzer model O2000 is geschikt om een rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2) in een tuinbouwkassen uit te kunnen voeren. De analyzer heeft een instelbaar bereik. Met het 4 – 20 mA uitgangsignaal kan de rest zuurstofconcentratie regeling plaatsvinden. Dit model bevat o.a. de volgende kenmerken:

  • Gebruiksvriendelijk
  • 2 x 20 karakters LCD liquid crystal display
  • Ingebouwde self-checks/diagnostics
  • Hoge temperatuur probe tot 800ºC
  • Hoog en laag O2 alarm uitgang

Meer weten over het zuurstof analyzer model O2000 om een rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2) in een tuinbouwkassen uit te kunnen voeren? Bekijk onze website of maak een afspraak voor advies.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Rest zuurstof analyse bij opslag | tuinbouwkassen

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 1971 - 2019 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM