Vacatures

Wij zoeken een Sales collega voor de buitendienst.

Envico Environment Control BV

locatie Zoeterwoude

Ben jij een verkoper die graag zelfstandig werkt en gewend is om in een klein team te werken? 

Ben jij enthousiast en commercieel gedreven? Op zoek naar een leuke job in een klein team? Lees dan zeker even verder!


Wie zijn wij?
Wij zijn een zelfstandige Nederlandse onderneming, actief sinds 1971 en zijn gespecialiseerd in gasdetectie en gasanalysetechniek.

Wij verkopen en onderhouden apparatuur voor het meten van gassen en emissies. Onze klanten zijn werkzaam in de chemische industrie, vuilverbrandingen, laboratoria, in de glastuinbouw en bij overheden.


Wat ga je doen?
Je bent gedreven in sales wilt jezelf verder ontwikkelen. Acquisitie is een belangrijk onderdeel van de functie. Je identificeert nieuwe projecten in de markt en volgt leads op die door de organisatie worden aangedragen. Je bezoekt bestaande en nieuwe relaties. Reizen binnen Nederland en België is een integraal onderdeel van je werk, een paar maal per jaar reis je naar het buitenland. Je bent verantwoordelijk voor bezoekrapportages en het up to date houden van het CRM. Je werkt vanuit een adviesrol voor de klant. Je bent een vraagbaak, denkt mee in de door de klant geschetste problematiek en draagt mogelijkheden en oplossingen aan. Samen met de verkoop binnendienst draag je zorg voor de samenstelling en opvolging van offertes. Kortom, je levert een zeer belangrijke bijdrage aan het realiseren van de commerciële doelstellingen van onze organisatie.

Daarnaast ben je actief op zoek naar nieuwe markten en nieuwe leveranciers, waarbij de nadruk ligt op niche markten en een langdurige samenwerking. 

Wie zoeken wij?
• Een MBO/HBO opleiding, bijvoorbeeld commerciële chemie of gelijkwaardig en hebt een grote affiniteit met verkoop en techniek;
• Een aantal jaren werkzaam in een commerciële (buitendienst) functie;
• Ervaring binnen de industrie; 
• Eigenschappen: commercieel gedreven, oplossingsgericht, energiek, creatief en communicatief vaardig; 
• Verder beschik je over een pro actieve werkhouding en ben je het gewend om zelfstandig te werken; 
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal


Wij bieden:
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden afhankelijk van leeftijd en werkervaring. We vertellen je hier graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. 

Nog nieuwsgieriger geworden?
Mail dan je cv en motivatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij verzoeken kandidaten om rechtstreeks te solliciteren bij Envico en wensen deze vacature niet in te vullen middels een tussenkomst van een uitzend-, detacherings- of werving & selectiebureau.

 

 

Wij zoeken een collega voor de technische dienst.

Envico Environment Control BV

locatie Zoeterwoude

Wil jij jezelf naar een hoger niveau brengen?

Kom dan eens met ons praten! 
Wij zoeken een enthousiaste en commercieel gedreven Service Engineer, letterlijk zonder hoogtevrees.


Wie zijn wij?

Wij zijn een zelfstandige Nederlandse onderneming, bestaan sinds 1971 en zijn gespecialiseerd in gasanalysetechniek. Wij verkopen en onderhouden meetapparatuur voor gassen en emissies. Onze klanten zijn werkzaam in de chemische industrie, laboratoria en de glastuinbouw.


Wat ga je doen?
In de functie van Service Engineer buitendienst ga je je bezig houden met het oplossen van storingen en uitvoeren van preventief onderhoud op locatie bij klanten, het in bedrijf stellen van (nieuwe) apparatuur op locatie en het uitvoeren van kalibraties. Je bent minimaal 1 dag per week werkzaam bij klanten in Nederland en België.


Wie ben jij?
Je beschikt over een afgeronde opleiding op MBO niveau in de richting elektronica / procestechniek. Of je hebt aantoonbaar vergelijkende werkervaring;

Je beschikt over goede contactuele vaardigheden en bent woonachtig in de regio, bent vindingrijk en flexibel ingesteld. Je beheersing van de Engelse taal in woord & geschrift is goed. Je heb een voldoende kennis van Windows, Word en Excel en hebt basis vaardigheden op een PC of laptop; Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden:
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden afhankelijk van leeftijd en werkervaring. We vertellen je hier graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. Wij streven naar korte communicatielijnen en een informele werksfeer.


Nog nieuwsgieriger geworden?
Mail dan je cv en motivatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij verzoeken kandidaten om rechtstreeks te solliciteren bij Envico en wensen deze vacature niet in te vullen middels een tussenkomst van een uitzend-, detacherings- of werving & selectiebureau.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden

Nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief wordt uitsluitend naar zakelijke e-mailadressen verstuurd.

Copyright © 1971 - 2024 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM