Rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2) in een vuilverbranding
vuilverbranding

Rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2) in een vuilverbranding

Een rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2) uit laten voeren in een vuilverbranding? Of zelf een rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2) uitvoeren in een vuilverbranding? Om explosie te voorkomen is het aan te raden om tijdig en regelmatig een rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2) uit te voeren in een vuilverbranding. ENVICO Environment Control B.V. is hét aangewezen adres voor apparatuur dat u nodig heeft om een rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2) uit te voeren in een vuilverbranding. ENVICO Environment Control B.V. is opgericht in 1971 en vertegenwoordigt een aantal vooraanstaande producenten van milieu- en procesinstrumentatie. Wij weten dan ook als geen ander wat er nodig is voor een rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2) in een vuilverbranding. Meer hierover leest u op onze website.

Rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2)

Om explosie te voorkomen in een vuilverbranding of op andere plekken wordt er gebruik gemaakt een inert gas. Wilt u een rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2) uit laten voeren in een vuilverbranding? Dan hebben wij het speciale zuurstof analyzer model O2000. Maar wat is een rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2) in een vuilverbranding precies? Een inert gas is een gas dat geen chemische reacties aangaat. Wanneer ongewenste chemische reacties tegengegaan moeten worden, wordt er veelal gebruik gemaakt van deze gassoort. Wilt u een rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2) uit voeren in een vuilverbranding? Dan kunnen wij dit aanbieden. Inerte gassen worden veel gebruikt om het zuurstofgehalte in de lucht te verminderen. Indien het zuurstof percentage beneden de 4% is het risico op een explosie laag.

Zuurstof analyzer model O2000

Het zuurstof analyzer model O2000 is geschikt om een rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2) in een vuilverbranding uit te kunnen voeren. De analyzer heeft een instelbaar bereik. Met het 4 – 20 mA uitgangsignaal kan de rest zuurstofconcentratie regeling plaatsvinden. Dit model bevat o.a. de volgende kenmerken:

  • Gebruiksvriendelijk
  • 2 x 20 karakters LCD liquid crystal display
  • Ingebouwde self-checks/diagnostics
  • Hoge temperatuur probe tot 800ºC
  • Hoog en laag O2 alarm uitgang

Meer weten over het zuurstof analyzer model O2000 om een rest zuurstof analyse bij opslag onder inert gas (CO2 of N2) in een vuilverbranding uit te kunnen voeren? Bekijk onze website of maak een afspraak voor advies.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Rest zuurstof analyse bij opslag | vuilverbranding

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 1971 - 2021 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM