Zuidbuurtseweg 42 | 2381 LG Zoeterwoude | T: 071 580 93 08 | F: 071 580 21 54 | E: info@envico.nl

slide1-Envico-Environment-Control-B.V.-Ammonia-analyse slide2-Envico-Environment-Control-B.V.-Emissiemeting slide3-Envico-Environment-Control-B.V.-Gasanalyse slide4-Envico-Environment-Control-B.V.-Gasdetectie slide5-Envico-Environment-Control-B.V.-Nox-analyser slide6-Envico-Environment-Control-B.V.-Noxmeting slide7-Envico-Environment-Control-B.V.-Stofmeting

Perazijnzuur meter van Envico Environment Control BV

Perazijnzuur meter van Envico Environment Control BVPerazijnzuur meter nodig om perazijnzuur te kunnen detecteren? Perazijnzuur is een sterk ontsmettingsmiddel dat veel wordt gebruikt door zijn agressieve werking. Vooral in ziekenhuizen wordt er gebruik van gemaakt. Een te hoge concentratie kan schadelijk zijn voor de omgeving en mensen die er mee in aanraking komen. Helaas zijn er vrij recent een aantal mensen gewond geraakt in een ziekenhuis door dit middel. De stof kan namelijk luchtwegen irriteren en op de longen slaan. Daarnaast verspreid het een penetrante geur. Snel en vroegtijdig een analyse uitvoeren van medische gassen is dan ook zeer aan te raden. Dit kan met de perazijnzuur meter van Envico Environment Control BV.

Modellen perazijnzuur meter

Als specialist in het bouwen van verschillende analyzers voor gas en lucht hebben wij verschillende modellen van een perazijnzuur meter beschikbaar. Zo hebben wij de:

Deze variëren in afmetingen, gewicht, meetbereiken en nauwkeurigheid. Meer over de specificaties vindt u op onze website. De perazijnzuur meter is tevens leverbaar als draagbaar instrument om gas detectie in ziekenhuizen uit te kunnen voeren. Indien wenselijk hebben we ook een stationaire analyzer beschikbaar. Deze zorgt voor continue bewaking van gevaarlijke stoffen.

Perazijnzuur meter voor medische gassen detectie

De perazijnzuur meter wordt veelal ingezet voor medische gassen detectie. Perazijnzuur is namelijk een zeer effectief desinfectiemiddel wat veel wordt gebruikt in ziekenhuizen. Deze gevaarlijke stof kan verschillende gevaarlijke situaties veroorzaken. Zo is het gevaarlijk voor de ogen en huid en kan het longoedeem veroorzaken. Gevaar kan met de perazijnzuur meter tijdig gesignaleerd worden. Envico weet wat hiervoor nodig is en levert het geschikte apparaat.

Laat uw reactie achter


Contactgegevens

Zuidbuurtseweg 42 
2381 LG Zoeterwoude

T: 071 580 93 08
F: 071 580 21 54
E: info@envico.nl

Direct contact opnemen

Copyright © Envico.nl 1971 - 2018
Alle rechten voorbehouden
Site index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl