Nox meting wettelijk verplicht in energiecentrales
energiecentralen

Nox meting wettelijk verplicht in energiecentrales

Nox meting uitvoeren in energiecentrales? Teveel uitstoot van stikstofoxiden uit uw stookinstallatie is slecht voor milieu en leefomgeving. Beperk de uitstoot van schadelijke stoffen in energiecentrales en schaf apparatuur aan voor noxmeting. Envico is opgericht in 1971 en vertegenwoordigt een aantal vooraanstaande producenten van milieu- en procesinstrumentatie. Zo leveren wij apparatuur voor:

Nox meting apparatuur onderhouden en repareren

Voert u al Nox metingen uit in uw energiecentrale met uw huidige apparaat? Dan voldoet u aan de regel- en wetgeving op gebied van Nox metingen. Echter dient u deze apparatuur regelmatig te controleren, onderhouden en soms te repareren. Immers moet u blijven meten of uw metingen correct worden uitgevoerd. Envico is daarom ook inzetbaar voor het onderhouden van nox metingapparatuur. Onze technici zullen onder andere het apparaat kalibreren. Zo kunnen wij u de nauwkeurigheid van uw metingen weer garanderen.

Opsis meetsysteem voor nox meting in energiecentrales

Nox meten met een Opsis meetsysteem? Dit is geschikt voor nox metingen in energiecentrales. In een Opsis-systeem wordt een lichtstraal naar een ontvanger geprojecteerd die via een optische fiberkabel wordt doorgezonden naar de Opsis analyser. Het is een niet-extractief systeem waardoor de onderhoudskosten zeer laag zijn. De “costs of ownership” zijn de laagste in zijn soort.

Wettelijke verplichting: nox meting in energiecentrales

Nox metingen zijn voor energiecentrales verplicht. Stookinstallaties die onder de werkingssfeer van het Besluit Emissie-eisen Middelgrote Stookinstallaties (BEMS) vallen, dienen een nox meting in energiecentrales uit te voeren. Door het uitvoeren van een nox meting in energiecentrales kunt u aantonen dat uw organisatie aan de emissie-eisen voldoet.

Wilt u apparatuur bestellen voor noxmeting in energiecentrales? Envico heeft een uitgebreid leveringsprogramma voor het uitvoeren van nox meting. Voor uitgebreide informatie over nox meting of nox meting apparatuur dat gebruikt kan worden in energiecentrales kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze professionals.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Noxmeting | energiecentralen

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 1971 - 2020 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM