Noxmeting wettelijk verplicht
Noxmeting

NOx-meting wettelijk verplicht

Teveel uitstoot van stikstofoxiden uit uw stookinstallatie is slecht voor milieu en leefomgeving. Controleer de uitstoot van schadelijke stoffen en schaf apparatuur aan voor een NOx-meting.

Envico is opgericht in 1971 en vertegenwoordigt een aantal vooraanstaande producenten van milieu- en procesinstrumentatie. Zo leveren wij apparatuur voor:

  • NOx-meting
  • Gasanalyse
  • Emissiemeting
  • Veiligheidsmetingen van brandbaar gas
  • Omgevingslucht gasanalyse

Bent u al in het bezit van apparatuur voor een NOx-meting? Maar heeft deze last van storingen en gebreken? Envico beschikt over een eigen technische dienst voor onderhoud en kalibratie en ervaren technici die u met raad en daad van dienst kunnen zijn bij het oplossen van uw milieu- en procesvraagstukken.

Meet u slechts af en toe NOx? Dan is het huren van de juiste apparatuur wellicht interessant voor u. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Opsis-meetsysteem voor NOx

Opsis is een meetsysteem dat gebruikt wordt voor o.a NOx-metingen. In een Opsis-systeem wordt een lichtstraal naar een ontvanger geprojecteerd die via een optische fiberkabel wordt doorgezonden naar de Opsis-analyzer. Het is een niet-extractief systeem waardoor de onderhoudskosten zeer laag zijn. De “costs of ownership” zijn de laagste in zijn soort.

Wettelijke verplichtingen

Stookinstallaties die onder de werkingssfeer van het Besluit Emissie-eisen Middelgrote Stookinstallaties (BEMS) vallen dienen een NOx-meting te ondergaan. Door het uitvoeren van een NOx-meting kunt u aantonen dat uw organisatie aan de emissie-eisen voldoet.

Wilt u apparatuur bestellen of huren voor een NOx-meting? Envico heeft een uitgebreid leveringsprogramma voor het uitvoeren van NOx-metingen. Voor informatie over onze NOx-meetapparatuur kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze professionals.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Noxmeting

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 1971 - 2022 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM