Zuidbuurtseweg 42 | 2381 LG Zoeterwoude | T: 071 580 93 08 | F: 071 580 21 54 | E: info@envico.nl

slide1-Envico-Environment-Control-B.V.-Ammonia-analyse slide2-Envico-Environment-Control-B.V.-Emissiemeting slide3-Envico-Environment-Control-B.V.-Gasanalyse slide4-Envico-Environment-Control-B.V.-Gasdetectie slide5-Envico-Environment-Control-B.V.-Nox-analyser slide6-Envico-Environment-Control-B.V.-Noxmeting slide7-Envico-Environment-Control-B.V.-Stofmeting

Gasanalyse apparatuur voor buitenlucht om verschillende gassen te meten

Gasanalyse apparatuur voor buitenlucht om verschillende gassen te metenLuchtonderzoek doen? Gasanalyse apparatuur nodig voor buitenlucht of binnenlucht? ENVICO Environment Control B.V. kan u voorzien van de benodigde gasanalyse apparatuur voor binnen - of buitenlucht en voorziet u van advies. Al vele jaren hebben wij ervaring in het bouwen en/of modificeren van analyzers, analyse- en regelsystemen voor gas en lucht. Daarom kunnen wij u van dienst zijn als u gasanalyse apparatuur nodig hebt voor buitenlucht. Wilt u weten of er gevaarlijke stoffen aanwezig zijn op een bepaalde locatie in de buitenlucht? Dan kunnen wij diverse onderzoeken uitvoeren met speciaal ontwikkeld gasanalyse apparatuur voor buitenlucht om in deze wens te voorzien. Met behulp van gasanalyse apparatuur voor buitenlucht kunnen wij verschillende stoffen en gassen meten. Wilt u zelf een luchtonderzoek doen? Daarom gasanalyse apparatuur nodig voor buitenlucht? Ook kunt u bij ons meetapparatuur huren. Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Gasanalyse apparatuur om buitenlucht te analyseren

Wilt u de buitenlucht analyseren? Dan leveren wij geschikt gasanalyse apparatuur voor de buitenlucht. Hierbij kunt u denken aan:

  • SO2
  • NO
  • NO2
  • CO
  • NH3
  • Koolwaterstoffen

Gassen die de overheid noodzakelijk acht te meten om de volksgezondheid te kunnen waarborgen. Wilt u explosieve en giftige gassen in de buitenlucht kunnen meten? Bekijk dan welk gasanalyse apparatuur voor de buitenlucht u nodig hebt. Indien wenselijk kunnen wij u hierin adviseren.

Model FREEDOM 5600 en 5000 voor waterstof

Gasanalyse apparatuur nodig voor buitenlucht om waterstof te kunnen meten? ENVICO Environment Control B.V. heeft verschillende modellen en gasanalyse apparatuur ontwikkeld om buitenlucht te kunnen analyseren en meten. Model FREEDOM kan nauwkeurig en reproduceerbaar meten: Ammonia (NH3), Arsine (AsH3), Boron Trichloride (BCL3), Bromine (Br2), Carbon Monoxide (CO), Chlorine (CL2) en nog veel meer. Meer hierover leest u op onze website.

Gasanalyse apparatuur voor de buitenlucht in de kassenbouw model ZFP9 van dit model zijn er reeds meer dan 2580 stuks verkocht in Nederland.

Gasanalyse apparatuur nodig om de buitenlucht te kunnen meten in de kassenbouw? Dan raden wij de ZFP9 CO2 Controller aan. Dit model behoort tot het gasanalyse apparatuur dat veel in de kassenbouw wordt gebruikt. Voor de glastuinbouw wordt het beheersen van het CO2-klimaat binnen de kassen immers steeds belangrijker.

Meer informatie of advies hierover? Neem dan contact met ons op.

Laat uw reactie achter


Contactgegevens

Zuidbuurtseweg 42 
2381 LG Zoeterwoude

T: 071 580 93 08
F: 071 580 21 54
E: info@envico.nl

Direct contact opnemen

Copyright © Envico.nl 1971 - 2018
Alle rechten voorbehouden
Site index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl