Gasanalyse uitvoeren? Envico levert de beste apparatuur
Gasanalyse

Gasanalyse met de juiste apparatuur  

Een gasanalyse is onmisbaar bij processen waarbij gemeten moet worden of en hoeveel schadelijke gassen vrijkomen. Dit om te voorkomen dat mensen en dieren door de vrijgekomen gassen schade oplopen. Met Envico heeft u de beste apparatuur in handen voor een gasanalyse, die u onder veilige omstandigheden uitvoert. Maak gebruik van onze veelzijdige gasanalyse apparatuur voor werkplek onderzoek en ervaar onze:  

 • industriële procesbesturing van lucht- en waterbehandeling  
 • apparatuur voor veiligheidsmetingen van brandbaar gas en zuurstof  
 • apparatuur voor metingen in tuinbouwkassen, boom- en bodemonderzoeken en broedstoven  

Wij mogen ons met recht een begrip noemen op het gebied van milieu- en procesinstrumentatie.  

Gasanalyse detectors 

Het meten van gassen in de buitenlucht doet u met behulp van de juiste gasanalysers. Bij ons kunt u apparatuur kopen en huren voor het meten van onder andere:  

 • Koolmonoxide  
 • Stikstofmonoxide  
 • H2S  
 • Methaan  
 • Stikstofdioxide  

Vraag onze experts om advies zodat u zeker weet dat u bij u op locatie de juiste apparatuur voor het uitvoeren van een gasanalyse gebruikt.   

Emissiemeting 

Emissiemeting is belangrijk om de uitstoot van schadelijke stoffen in de lucht door industriële activiteiten te controleren en te reguleren. Of het nu gaat om fabrieken, energiecentrales of verkeer, het is van groot belang om te weten welke en hoeveel schadelijke stoffen er worden uitgestoten. Deze metingen helpen niet alleen om te voldoen aan milieunormen en -regelgeving, maar ook om de impact op de volksgezondheid te minimaliseren. Een verhoogde emissie van bepaalde gassen kan leiden tot luchtverontreiniging. Met de geavanceerde emissiemeetapparatuur van Envico kunt u nauwkeurige en betrouwbare metingen uitvoeren. Hiermee kunt u tijdig ingrijpen, uw ecologische voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een gezondere leefomgeving. 

Gasanalyse apparatuur voor buitenlucht  

Wilt u luchtonderzoek doen om eventueel aanwezige gevaarlijke stoffen in de buitenlucht te detecteren? Wij leveren apparaten die speciaal geschikt zijn voor deze metingen. Met behulp van deze apparaten wordt moeiteloos aangetoond of er op een bepaalde locatie in de buitenlucht sprake is van:  

 • NO  
 • NO2  
 • SO2  
 • CO  
 • NH3  
 • Koolwaterstoffen  

Gasanalyse in glastuinbouw  

Gasanalyse apparatuur in de glastuinbouw is onmisbaar om het CO2-klimaat in uw kassen beheersbaar te houden. Welke apparatuur voor uw werksituatie het meest effectief is, vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek. Kom met ons in contact en laat ons weten voor welke gasanalyse u apparatuur zoekt. Wij kijken dan direct naar de juiste oplossing en stellen u daarna op de hoogte van de uitkomst.  

Gasanalyse werkplek  

Een werkplek moet aan strikte voorwaarden voldoen om een veilige omgeving voor werknemers en andere betrokkenen te vormen. Maak het uzelf eenvoudig en zet gasanalyse apparatuur in voor een werkplek onderzoek. Kies voor de apparatuur die wij hiervoor speciaal hebben ontwikkeld. Met data-logging gebruikt u de gegevens probleemloos voor de Arbo rapportage. Laat niets aan het toeval over en investeer in betrouwbare gasanalyse apparatuur voor uw werkplek.  

Draagbare gasanalyse   

Een veelgebruikt en draagbaar model is de NextStep. Deze monitor wordt door een microprocessor bestuurd en is voorzien van kleur metrisch papier-tape-detectie. Ook is deze apparatuur voorzien reflecterende lichtniveaumeting. Betrouwbaar en veelgebruikt door onze opdrachtgevers. Breng de behoefte voor gasanalyses bij u op locatie in kaart en bepaal dan of u de gasanalyse apparatuur bij ons huurt of koopt.   

Model NextStep is een draagbare, door een microprocessor bestuurde monitor met kleur metrisch papier-tape-detectie en reflecterende lichtniveaumeting. Dit is één van de meest gebruikte en betrouwbaarste gasdetectors op de markt. Met deze gasanalyse apparatuur voor werkplek onderzoek kan een nauwkeurige meting worden gedaan. Bovendien kan het blootstellingsniveau via een kabel worden gedownload naar elke computer (Windows).   

Onze analyzers meten nauwkeurig alle waarden en dragen hiermee bij aan de veiligheid van uw werkomgeving. Weten wat het u kost om apparatuur voor gasanalyse te huren of te kopen? Neem hiervoor contact met ons op.    

 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Gasanalyse

Copyright © 1971 - 2024 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM