Ethyleenoxide analyse in een magazijn om risico te bepalen
Ethyleenoxide analyse

Ethyleenoxide analyse in een magazijn om risico te bepalen

Ethyleenoxide analyse in een magazijn uit voeren? Kies dan voor een geschikte
ethyleenoxide analyser van ENVICO Environment Control B.V. ENVICO Environment Control B.V. ontwikkeld al vele jaren analyzers, analyse- en regelsystemen voor gas en lucht. Ons team bestaat uit ervaren technici die actief zijn in het verbeteren van deze systemen. ENVICO Environment Control B.V. is opgericht in 1971 en vertegenwoordigt een aantal vooraanstaande producenten van
milieu- en procesinstrumentatie. Als u een ethyleenoxide analyse in een magazijn wilt uitvoeren moet u dan ook beslist bij ons zijn. Indien wenselijk komen wij langs om de situatie te bekijken en passende systemen in te zetten. ENVICO levert o.a. aan laboratoria, overheidsinstellingen, de chemische en petrochemische industrie en tuinbouw onder glas verschillende soorten apparatuur. Door onze innovatieve apparaten en unieke dienstverlening komen onze klanten bij ons terug. Wij zijn beslist onderscheidend binnen de markt.

Waarom een ethyleenoxide analyse in een magazijn?

Indien medische apparatuur gesteriliseerd is met ethyleenoxide kan bij opslag in een magazijn het gas gevaar opleveren voor blootstelling van het magazijnpersoneel. Als u dit wilt voorkomen is een ethyleenoxide analyse in een magazijn noodzakelijk. ENVICO Environment Control B.V. heeft verschillende Etheenoxide analysers ontwikkeld om een ethyleenoxide analyse in een magazijn uit te kunnen voeren.
Zo hebben wij de volgende Etheenoxide analysers:

  • 4000 Series
  • LD Series
  • RM Series

Hiermee kunnen gassen worden gemeten.

Ethyleenoxide analyse in een magazijn voor de gezondheid

Voor mensen die in een magazijn werken waar zich ethyleenoxide bevindt is een ethyleenoxide analyse van belang. Het inademen van ethyleenoxide is namelijk schadelijk voor onze gezondheid. Ethyleenoxide wordt voornamelijk gebruikt bij het steriliseren van medisch apparatuur. Wilt u een ethyleenoxide analyse uit laten voeren in een magazijn? Weten of de omgeving risico loopt? Wij komen een ethyleenoxide analyse in een magazijn uitvoeren en meten de hoeveelheid gas. Indien wenselijk kunt u bepaald apparatuur bij ons huren. Meer informatie hierover vindt u op onze website.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Ethyleenoxide analyse

Copyright © 1971 - 2022 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM