Terrein bewaking op gassen, benzeen, tolueen, BTX, Xyleen, NO, NO2 in chemische fabrieksterreinen
chemische fabrieksterreinen

Terrein bewaking op gassen, benzeen, tolueen, BTX, Xyleen, NO, NO2 in chemische fabrieksterreinen

Wilt u een meting laten verrichten in chemische fabrieksterreinen met het speciaal ontwikkelde Opsis-meetsysteem? Voor terrein bewaking op gassen, benzeen, tolueen, BTX, Xyleen, NO, NO2 in chemische fabrieksterreinen is ENVICO Environment Control B.V. uw aangewezen partner. Vandaag de dag staat terrein bewaking op gassen, benzeen, tolueen, BTX, Xyleen, NO, NO2 en andere gevaarlijke stoffen in chemische fabrieksterreinen centraal. Volgens een aantal vertrouwde risicoberekeningen brengen deze stoffen gevaarlijke risico’s met zich mee. Door terrein bewaking op gassen, benzeen, tolueen, BTX, Xyleen, NO, NO2 in chemische fabrieksterreinen uit te voeren met speciale apparatuur kunnen we aantonen hoeveel van deze gevaarlijke gassen er in de lucht zitten. Terrein bewaking op gassen, benzeen, tolueen, BTX, Xyleen, NO, NO2 voeren wij uit met het Opsis DOAS meetsysteem. Met dit terrein bewaking Alkmaarsysteem wordt er een lichtstraal naar een ontvanger geprojecteerd die door een optische fiberkabel wordt doorgezonden naar de Opsis analyser. Een speciale computer berekend vervolgens de luchtverontreinigingscomponenten en print de meetresultaten uit. Kortom: dé manier voor optimale terrein bewaking op gassen, benzeen, tolueen, BTX, Xyleen, NO, NO2 in chemische fabrieksterreinen.

Overheid

De overheid kijkt steeds kritischer naar fabrieksterreinen waar schadelijke gassen vanaf kunnen komen. Terrein bewaking op gassen, benzeen, tolueen, BTX, Xyleen, NO, NO2 in chemische fabrieksterreinen staat steeds meer centraal. Met het Opsis DOAS meetsysteem kan gas gedetecteerd worden dat de grens van het terrein overschrijd met een open pad meting. Terrein bewaking op gassen, benzeen, tolueen, BTX, Xyleen, NO, NO2 met behulp van dit systeem werkt dus voor zowel in- als uittredend gas. Zodoende kan de omgeving beschermd worden tegen gevaarlijke situaties. De terrein eigenaar kan het dus ook zien als er gas van de buren komt.

Voordelen van terrein bewaking in chemische fabrieksterreinen

Met het Opsis DOAS meetsysteem kan er naast terrein bewaking op gassen, benzeen, tolueen, BTX, Xyleen, NO, NO2 in chemische fabrieksterreinen naar vele andere gassen gekeken en gemeten worden. Daarnaast biedt het systeem:

  • Direct gegevens beschikbaar
  • Zeer betrouwbare metingen
  • Permanente aantallen
  • Metingen van meer dan 40 gassen
  • Metingen van de kwaliteit van de omgevingslucht

Aan de hand van terrein bewaking op gassen, benzeen, tolueen, BTX, Xyleen, NO, NO2 in chemische fabrieksterreinen kunnen we concluderen of er maatregelen nodig zijn. De grote gevaren van gas moeten teruggedrongen worden. Graag dragen wij daaraan bij.

Afspraak

Vindt u terrein bewaking op gassen, benzeen, tolueen, BTX, Xyleen, NO, NO2 in chemische fabrieksterreinen belangrijk? Wilt u graag metingen uit laten voeren? Maak dan een afspraak en profiteer van de kennis en middelen van ENVICO Environment Control B.V. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en/of modificeren van analyzers, analyse- en regelsystemen voor gas en lucht.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Terrein bewaking | chemische fabrieksterreinen

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 1971 - 2020 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM