afvalwater

Terrein bewaking op gassen, benzeen, tolueen, BTX, Xyleen, NO, NO2 in afvalwater

Het kan voorkomen dat gassen, benzeen, tolueen, BTX, Xyleen, NO en NO2 voorkomen in uw afvalwater. Om erachter te komen of deze stoffen voorkomen in uw afvalwater kunt u metingen laten verrichten met het speciaal ontwikkelde Opsis-meetsysteem. Voor deze terrein bewaking is Envico Environment Control B.V. uw aangewezen partner. De terrein bewaking van bovenstaande stoffen in afvalwater is erg belangrijk. Uit onderzoek is gebleken dat deze stoffen gevaarlijke risico’s met zich mee kunnen brengen. Door terrein bewaking in afvalwater uit te voeren met speciale apparatuur kan aangetoond worden dat deze gassen in de lucht zitten. De terrein bewaking op gassen, benzeen, tolueen, BTX, Xyleen, NO en NO2 wordt gedaan met het Opsis DOAS meetsysteem.

Met dit terrein bewaking Alkmaarsysteem wordt er een lichtstraal naar een ontvanger geprojecteerd die door een optische fiberkabel wordt doorgezonden naar de Opsis analyser. Een speciale computer berekent vervolgens de luchtverontreinigingscomponenten en print de meetresultaten uit. Kortom: dé manier voor optimale terrein bewaking op gassen, benzeen, tolueen, BTX, Xyleen, NO, NO2 in afvalwater.

Regels opgesteld door de overheid omtrent terrein bewaking op gassen

Ook de overheid kijkt steeds kritischer naar fabrieksterreinen waar schadelijke gassen vanaf kunnen komen. Terrein bewaking van afvalwater komt daar ook bij kijken. Met het Opsis DOAS meetsysteem kan gas gedetecteerd worden wanneer deze de grens van het terrein overschrijdt met een open pad meting. Dit systeem werkt dus zowel voor het in- als uittredend gas. De totale omgeving kan zo beschermd worden tegen gevaarlijke situaties. Het is namelijk dus ook mogelijk om te zien wanneer het gas van een naastgelegen pand binnen komt.

De voordelen van terrein bewaking in afvalwater

Met het Opsis DOAS meetsysteem kan er naast terrein bewaking op gassen, benzeen, tolueen, BTX, Xyleen, NO en NO2 in afvalwater naar vele andere gassen gekeken worden. Daarnaast biedt het systeem het volgende.

  • Er zijn direct gegevens beschikbaar
  • Zeer betrouwbare metingen
  • Permanente aantallen
  • Metingen van meer dan 40 gassen
  • Metingen van de kwaliteit van de omgevingslucht

Aan de hand van terrein bewaking op gassen, benzeen, tolueen, BTX, Xyleen, NO of NO2 in afvalwater kunnen we concluderen of er maatregelen nodig zijn. De grote gevaren van gas moeten teruggedrongen worden. Envico draagt daar graag aan bij.

Wilt u een afspraak maken voor meer informatie? 

Vindt u terrein bewaking op gassen, benzeen, tolueen, BTX, Xyleen, NO en NO2 in afvalwater belangrijk? Wilt u graag metingen uit laten voeren? Maak dan een afspraak en profiteer van de kennis en middelen van ENVICO Environment Control B.V. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en/of modificeren van analyzers, analyse- en regelsystemen voor gas en lucht. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Terrein bewaking | afvalwater

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 1971 - 2021 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM