Stationaire LEL meting
Stationaire LEL meting

Stationaire LEL-meting voor het meten van brandbare en explosieve gassen.

Zoekt u een manier om brandbare en explosieve gassen te kunnen meten? Als specialist in milieu- en procesinstrumentatie beschikt ENVICO Environment Control B.V. over apparatuur om een draagbare en stationaire LEL-meting uit te kunnen voeren. Waar vroeger in kolenmijnen eerst kanaries gebruikt werden voor de detectie van methaangas hebben wij nu speciale instrumenten voor de meting 

Wilt u ook gebruik maken van de nieuwste en beste technieken voor het uitvoeren van dit soort metingen? Neem contact op met ENVICO Environment Control B.V. of bekijk onze website. Hier treft u een overzicht van onze gasdetectie- apparatuur aan, waaronder: 

  • Model SX.IR.EX.01 Infrarood LEL Detector 
  • Model GDS100 en GDS404 
  • Freedom Meridian Series 
  • Freedom Series 6000 

Envico LEL-meting apparatuur huren 

Alle modellen zijn robuuste en betrouwbare analyzers voor het uitvoeren van een stationaire LEL-meting. Bij Envico kunt u kiezen uit het aanschaffen van eigen LEL- meetapparatuur of het huren van deze detectoren. Als u kiest voor het huren van onze apparatuur, kunt u wel voldoen aan de wet- en regelgeving zonder een grote investering vooraf. Onze huuropties bieden flexibiliteit en toegang tot de nieuwste technologieën zonder de zorgen van onderhoud en updates. Dit is een ideale oplossing voor projectmatige werkzaamheden of tijdelijke behoeften, waarbij u verzekerd bent van betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. 

Contact opnemen voor een stationaire LEL-meting 

Voor meer informatie over onze diensten en de beschikbare opties voor huur of aankoop, nodigen wij u uit contact op te nemen met ENVICO Environment Control B.V. U kunt ons bereiken op ons adres: Zuidbuurtseweg 42, 2381 LG Zoeterwoude, of telefonisch via 071-5809308. Ook kunt u ons mailen via: mail@envico.nl. Ons team van deskundigen staat klaar om u te ondersteunen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw specifieke behoeften op het gebied van gasdetectie en veiligheidsmanagement. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte voor een stationaire LEL-meting. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Stationaire LEL meting

Copyright © 1971 - 2024 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM