Slechte adem analyse

Klinische analyse voor slechte adem

Een slechte adem, medisch halitose genoemd, kan klinisch worden geanalyseerd. Onderzoek heeft aangetoond dat waterstofsulfide, methylmercaptan, andere thiolen en dimethylsulfide, gezamenlijk vluchtige zwavelverbindingen (VSC) genoemd, de belangrijkste slechte geuren zijn bij chronische halitose. Deze verbindingen worden gegenereerd door anaerobe bacteriën, voornamelijk op de achterkant van de tong. Hoewel er af en toe geavanceerde en dure instrumentatiemethoden zijn gebruikt om VSC te analyseren, is de originele Halimeter® van Interscan, geïntroduceerd in 1997, de eerste eenheid die speciaal was ontworpen om VSC in een klinische omgeving te meten. 

ENVICO Environment Control B.V. is al vele jaren leverancier van de Halimeter® van Interscan. Dagelijks houdt ons gespecialiseerde team zich bezig met leveren van analyzers, analyse- en regelsystemen voor gas- en luchtanalyse.

De Halimeter® van Interscan is het meest vertrouwde en gebruikte instrument voor de analyse van slechte adem

Interscan's Halimeter® PLUS is een complete nieuwe versie van 's werelds meest vertrouwde en meest gebruikte instrument voor de analyse en behandeling van chronische halitose. Dit nieuwe instrument combineert in de praktijk bewezen elektrochemische detectietechnologie met een geheel nieuw elektronicapakket, intuïtieve bedieningselementen en een realtime grafisch display.

Bovendien is de Halimeter® PLUS voorzien van een geïntegreerde SD-kaart, zodat u alle gegevens die u verkrijgt kunt opslaan - perfect voor het bijhouden van patiëntendossiers. Deze gegevensbestanden kunnen voor verdere analyse naar Excel worden geëxporteerd.

De Halimeter® maakt het mogelijk slechte adem te meten en te kwantificeren in delen per miljard

Voorafgaand aan de acceptatie ervan als hulpmiddel door tandartsen, werden vroege Halimeters gebruikt in tandheelkundige onderzoeken. De Halimeter® PLUS komt goed overeen met organoleptische beoordelingen en maakt het mogelijk metingen van slechte adem te kwantificeren in delen per miljard (ppb).

De Halimeter® PLUS is bedoeld om te worden gebruikt als onderdeel van een totaalprogramma, dat een grondige anamnese en lichamelijk onderzoek van de patiënt omvat. Ons deskundigenforum heeft veel nuttige artikelen over diagnose- en behandelmodaliteiten, waaronder uitstekende klinische grafieken.

Wist u dat slechte adem, ook wel chronisch halitose genoemd, vaak ontstaat door een gebitsprobleem?

De emotionele betrokkenheid van veel patiënten met chronische halitose, evenals de mogelijkheid dat onderliggende aandoeningen aanwezig zijn, vereisen dat de arts een goed vastgesteld diagnose/ behandelingsprotocol volgt.

Halimeter®-producten zijn het meest geaccepteerd door de erkenning dat chronische halitose bijna altijd een gebitsprobleem is. Als aanvulling hierop is de beschikbaarheid van speciale mondspoelingen en tongreinigers die de VSC's verwijderen en de aanstootgevende bacteriën kunnen doden.

We nodigen u uit om deze beste en allernieuwste versie van de Halimeter® te ervaren. Neem hiervoor contact op met Envico.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Slechte adem analyse

Copyright © 1971 - 2024 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM