Perazijnzuur gas detectie uitgevoerd door Envico Environment Control BV
Perazijnzuur gasdetectie

Perazijnzuur gas detectie uitgevoerd door Envico Environment Control BV

Perazijnzuur gas detectie uit laten voeren om gevaarlijke situaties te voorkomen? Snel en vroegtijdig perazijnzuur detecteren op de werkvloer en in opslagruimtes? Dan moet u beslist bij Envico Environment Control BV zijn. Envico is al vele jaren een bekend begrip als het gaat om kwalitatief hoogwaardige milieu- en procesinstrumentatie. Speciaal voor perazijnzuur gas detectie hebben wij de Interscan gas detectie apparatuur beschikbaar. Zeker op plaatsen waar veel gebruik wordt gemaakt van het ontsmettingsmiddel perazijnzuur is het van belang tijdig een alarm te krijgen als er sprake is van lekkage. Zuurlekkage kan immers drastische gevolgen hebben. Helaas zijn recent medewerkers en patiënten van een ziekenhuis gewond geraakt door een lek in een vat ontsmettingsmiddel.

Waarom perazijnzuur gas detectie?

Perazijnzuur gas detectie is van belang op verschillende plekken zoals ziekenhuizen. Hier wordt veel gebruik gemaakt van dit middel voor ontsmettingsdoeleinden. Door zijn agressieve werking is het daarvoor beslist doelmatig. Een te hoge concentratie van dit middel kan zeer schadelijk zijn voor mensen die hiermee in aanraking komen. Detectie van medische gassen is dan ook in zo’n situatie noodzakelijk om snel in te kunnen grijpen. Onze apparatuur kan gebruikt worden in:

  • Ziekenhuizen
  • Operatie kamers
  • Laboratoria
  • Poliklinieken
  • Magazijnen

Perazijnzuur gas detectie met de Interscan

Envico maakt bij gas detectie in ziekenhuizen gebruik van Interscan gas detectie apparatuur. Dit is leverbaar als draagbaar instrument om ruimtes mee te inspecteren. Daarnaast is er voor continue bewaking een stationaire analyzer beschikbaar. Meer hierover vertellen wij u graag. Benieuwd naar de verschillende modellen die wij kunnen leveren? Bekijk deze dan gerust op onze website. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Perazijnzuur gasdetectie

Copyright © 1971 - 2022 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM