Ozon meten Gasanalyzers

Ozon meten Gasanalyzers

Envico Environment Control B.V. heeft voor het meten van ozon diverse analyzers te huur of te koop.

Draagbare analyzers

Met de CLPX unit van DOD Technologies hebben wij een draagbare analyzer beschikbaar die nauwkeurig lage concentraties (0-300 ppb) ozon kan meten.

Ideaal voor controle op MAC waarde (100 ppb) na gebruik van ozon als desinfectie of geurverwijdering. De CLPX is te koop of te huur. Speciaal voor persoonsbescherming op ozon hebben wij de SEN-P van Anseros. Deze is ongevoelig voor stikstofoxiden en daardoor veel nauwkeuriger. Met de klem is de SEN-P makkelijk te bevestigen op kleding.

Continue analyse: Ruimtebewaking op ozon

Met de analyzers van Anseros kunnen wij een compleet pakket bieden voor de analyse van ozon in werk-, productie- en opslagruimtes. Lage concentraties op ppb/ppm-niveau, als ook hoge concentraties tot 100%, kunnen worden gemeten.

Ozon meten in water?

Ozon wordt steeds vaker toegepast voor behandeling van proces- en/of drinkwater.

Ook de tuinbouw stapt over op behandeling van het sproeiwater met ozon om gewasbeschermingsmiddelen te verwijderen. De ozonconcentratie die wordt gebruikt voor de reiniging van het water wordt meestal geanalyseerd met een redox-analyzer, maar dit is een afgeleide methode. Soms is het wenselijk om de werkelijke actuele concentratie ozon te meten voor een betere processturing. Met de innovatieve techniek van de Anseros Ozon Water Analyzer WP kan dit!

Gewasbeschermingsmiddelen verwijderen uit water met ozon?

Anseros heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het behandelen van water met ozon. In de eerste jaren is de ervaring opgedaan met de behandeling van drinkwater en proceswater voor de semiconductor industrie. Hiervoor zijn de PAP (plug and play) stations voor ontwikkeld. Alle benodigde apparaten, zoals ozongeneratoren en analysesystemen, zijn samen gemonteerd met pompen en flowmeters in een behuizing. Deze kan eventueel mobiel zijn. Ook voor het verwijderen van gewasbeschermingsmiddelen uit agrarisch water zijn de PAP stations uitstekend te gebruiken.

Ozon gebruiken om stallen te desinfecteren?

Anseros biedt naast de analyzers ook generatoren aan. Deze zijn op toepassing gemaakt. Ook voor stallen zijn er diverse mogelijkheden. Enerzijds voor desinfectie, maar ook voor continue luchtzuivering als alternatief voor wassers met chemicaliën.

Meer informatie over ozon-analyzers of generatoren?

Neem contact op met Envico Environment Control B.V. Wij bespreken graag met u mogelijkheden en oplossingen. 

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Ozon meten Gasanalyzers

Copyright © 1971 - 2023 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM