Nox analyser voor tuinbouw
Nox analyser

NOx analyser voor tuinbouw en bodemonderzoek

Heeft u apparatuur nodig voor metingen in tuinbouwkassen, broedstoven, boom- en bodemonderzoek? Dan is de NOx analyser van ENVICO wat u zoekt. Schaf de juiste NOxmeter aan of huur de meter tijdelijk!

ENVICO is al sinds 1971 gespecialiseerd in het bouwen en modificeren van analyzers, analyse- en regelsystemen voor gas en lucht, waaronder de NOx analyser. Wij bieden u de mogelijkheid ons apparatuur te kopen of te huren. Bent u al in het bezit van een NOx analyser en is deze toe aan een onderhoudsbeurt? ENVICO beschikt over een eigen technische dienst voor onderhoud en kalibratie.

NOx Analyser: het model EE980 Etheen

Bij CO2 bemesting kunnen verbrandingsgassen alleen dan geen schade aan gewassen opleveren wanneer de zekerheid er is dat daar geen schadelijke gassen in voorkomen. Speciaal voor de tuinbouw is het Model EE980 Etheen/NOx Analyser ontwikkeld. Met de NOx analyser wordt op betrouwbare wijze door middel van de chemiluminescent reactie (NEN2039) met Ozon gelijktijdig NOx en Etheen gemeten.

Hoe wordt Etheen gemeten met de NOx Analyser?

Het meten van Etheen gebeurt op de volgende manier: Een vacuümpomp zuigt continue via kritische openingen een juiste hoeveelheid verbrandingsgassen aan. Deze verbrandingsgassen komen in aanraking met een door een ozongenerator gemaakte hoeveelheid ozon. Het door de reactie gegenereerde licht wordt door speciale fotomultipliers gemeten, 1 fotomultiplier voor NOx en 1 voor Etheen.

Wilt u meer weten over het kopen of huren van een NOx analyser? Contacteer dan het team van Envico.

Wat zijn de kenmerken van de NOx analyser?

De NOx analyser van ENVICO brengt verschillende voordelen met zich mee, zoals:

  • De NOx analyser is een gepatenteerd meetsysteem
  • De NOx analyser is gemakkelijk in te bouwen
  • De analyser is eenvoudig integreerbaar
  • De NOx analyser heeft een laag meetbereik
  • De analyser zorgt voor tijdige meting

Professionele service bij de aankoop van uw NOx analyser

Wanneer u op zoek bent naar een speciaal product of specifieke dienst, biedt ENVICO interessante service. Wij beschikken over ervaren technici die u met raad en daad van dienst kunnen zijn bij het oplossen van uw milieu- en proces vraagstukken. Zo adviseren wij u bij het kiezen van de juiste NOxmeter. Wij denken graag met u mee wat betreft de opties aanschaf of huur van een NOxmeter. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Nox analyser

Copyright © 1971 - 2023 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM