Nox analyser huren

Nox analyser voor tuinbouw

Heeft u apparatuur nodig voor metingen in tuinbouwkassen, broedstoven, boom- en bodemonderzoek? Dan is de nox analyser van Envico wat u zoekt. Schaf de juiste noxmeter aan of huur de meter tijdelijk.

Envico is al sinds 1971 gespecialiseerd in het bouwen en/of modificeren van analyzers, analyse- en regelsystemen voor gas en lucht, waaronder de nox analyser. Wij bieden u de mogelijkheid ons apparatuur te kopen of te huren. Bent u al in het bezit van een nox analyser en is deze toe aan een onderhoudsbeurt? Envico beschikt over een eigen technische dienst voor onderhoud en kalibratie.

NOx Analyser: Model EE980 Etheen

Bij CO2 bemesting kunnen verbrandingsgassen alleen dan geen schade aan gewassen opleveren wanneer de zekerheid er is dat daar geen schadelijke gassen in voorkomen. Speciaal voor de tuinbouw is het Model EE980 Etheen/NOx Analyser ontwikkeld. Met de nox analyser wordt op betrouwbare wijze d.m.v. de chemiluminescent reactie (NEN2039) met Ozon gelijktijdig NOx en Etheen gemeten.

Dit gebeurt als volgt: Een vacuümpomp zuigt continue via kritische openingen een juiste hoeveelheid verbrandingsgassen aan. Deze verbrandingsgassen komen in aanraking met een door een ozongenerator gemaakte hoeveelheid ozon. Het door de reactie gegenereerde licht wordt door speciale fotomultipliers gemeten, 1 fotomultiplier voor NOx en 1 voor Etheen.

Wilt u meer weten over het kopen of huren van een NOx analyser? Contacteer dan het team van Envico.

Kenmerken van de nox analyser

De nox analyser van Envico heeft vele voordelen; 

  • Is een gepatenteerd meetsysteem
  • Is gemakkelijk in te bouwen
  • Is eenvoudig integreerbaar
  • Heeft een laag meetbereik
  • Zorgt voor tijdige meting

Service

Wanneer u op zoek bent naar een speciaal product of specifieke dienst, biedt Envico interessante service. Wij beschikken over ervaren technici die u met raad en daad van dienst kunnen zijn bij het oplossen van uw milieu- en proces vraagstukken. Zo adviseren wij u bij het kiezen van de juiste noxmeter. En denken wij mee over de aanschaf en verhuur opties.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Nox analyser huren

Copyright © 1971 - 2023 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM