Huren van gasdetectie en gasanalyse apparatuur
Huur gasanalyse apparatuur

Huren van gasdetectie en gasanalyse apparatuur

Wilt u gasanalyse apparatuur huren ook dan kunt u gebruik van de betrouwbare meters van ENVICO Environment Control B.V. ENVICO Environment Control B.V. levert al 45 jaar analyzers voor gasdetectie van brandbare en explosieve gassen. Zeker bij gevaar voor de omgeving en werknemers is het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van gasmeters voor gasdetectie van brandbare gassen. Apparaten voor gasdetectie van brandbare gassen vragen om een specifieke aanpak. Omdat iedere omgeving anders is bieden wij specifieke oplossingen voor gasdetectie van brandbare gassen. ENVICO Environment Control B.V. is opgericht in 1971 en vertegenwoordigt een aantal vooraanstaande producenten van milieu- en procesinstrumentatie waaronder gasmeters voor gasdetectie van brandbare gassen. Bent u benieuwd welke modellen wij kunnen leveren? Bekijk dan de producten op onze website www.envico.nl.

Waarom gasdetectie van brandbare gassen?

Gasdetectie van brandbare gassen is van belang om explosie te voorkomen. Om explosie te voorkomen van brandbare gassen levert Envico draagbare en stationaire z.g. LEL meters. Dit zijn meters die katalytische sensoren bevatten waar een klein stroompje doorgaat en gloeien. Wanneer brandbare gassen het oppervlak van de katalytische sensor raken gaat deze feller gloeien en verandert daardoor de Ohmsche weerstand en geeft de hoeveelheid brandbaar gas in % LEL weer. De katalytische sensor is gevat in een vlamdover die voorkomt dat er een explosie plaats vindt. Wilt u dit ook voorkomen met gasdetectie van brandbare gassen? Schakel ons dan in.

Model Protégé voor gasdetectie van brandbare gassen

Eén van de gasmeters die wij in kunnen zetten voor gasdetectie van brandbare gassen is het model Protégé. De Protégé is een in elke situatie gemakkelijk te hanteren monitor. Daarom wordt deze ook veel gebruikt voor gasdetectie van brandbare gassen en / of zuurstof tekort Het biedt verschillende voordelen zoals:

  • Zeer eenvoudige bediening
  • Geschikt voor Windows
  • Gemakkelijk aan te passen
  • Robuust
  • Stofdicht
  • Druipwater bestendig

Wilt u dit apparaat huren voor gasdetectie van brandbare gassen? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Huur gasanalyse apparatuur

Copyright © 1971 - 2023 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM