Halimeter voor de academische wereld en tandartsen
Halimeter

Halimeter voor de academische wereld en tandartsen

Halimeter voor het maken van metingen van een slechte adem? Speciaal voor de academische wereld en tandartsen hebben wij de Halimeter. De Halimeter maakt metingen van slechte adem gekwantificeerd in ppb, en wordt voor onderzoek, diagnose en therapie ingezet. Als ontwikkelaar en vertegenwoordiger van producenten van milieu- en procesinstrumentatie, analyzers en regelsystemen is ENVICO Environment Control B.V. hét aangewezen adres. Wij verhuren en verkopen verschillende soorten producten, waaronder de VSC Halimeter. Dit apparaat is zeer geliefde onder onze opdrachtgevers. Dit komt mede door de fijne eigenschappen zoals: licht, draagbaar, klein en eenvoudig te gebruiken. Wenst u meer informatie? Bekijk dan gerust onze website.

Wat is een Halimeter?

Een Halimeter is een bekend instrument binnen de academische wereld en onder de tandartsen. Met dit instrument kunnen namelijk vluchtige zwavelverbindingen gemeten worden. Deze zijn de oorzaak van tandvleesziektes en een slechte adem. Vluchtige zwavelverbindingen zijn ook wel:

  • Methylmercaptaan
  • Waterstofsulfide
  • dimethyl sulfide
  • thiolen

Deze verbindingen kunnen nauwkeurig gemeten worden met de Halimeter. Hierdoor is er een precieze diagnose mogelijk.

Halimeter toepassingen

Een Halimeter kan voor verschillende behandelingsprogramma’s gebruikt worden. Zo is deze geschikt voor patiënten die VSC’s op het dorsale gedeelte van de tong hebben, met als gevolg chronische halitose. Maar ook bij patiënten die lijden aan oral malodor. Met dit elektronische instrument krijgen patiënten een onpartijdige feedback. Hierdoor kan er een passende behandeling gekozen worden. Meer informatie over de eigenschappen van een Halimeter? Deze huren? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Halimeter

Copyright © 1971 - 2024 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM