Gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters voor het beheersen en controleren van gassen
Gasmeting

Gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters 

Wilt u gassen die vrijkomen in een biogasinstallatie controleren?

ENVICO Environment Control B.V. is dé aangewezen specialist voor gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters. Al meer dan 45 jaar houdt ons team zich bezig met het ontwikkelen van analyzers, analyse- en regelsystemen voor gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters. Ons bedrijf werd in 1971 opgericht en wij hebben door de jaren heen al vele milieu- en procesinstrumenten geleverd. Zoekt u een gasmeting voor uw biogasinstallaties?

Bekijk onze website. Heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Werking van gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters

Al vele jaren zet ons team zich in voor gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters. In een vergistingsinstallatie wordt organisch materiaal omgezet in biogas. Dit biogas kan worden verstookt in een warmte/krachtinstallatie en omgezet in elektriciteit en warmte. Biogasinstallaties zijn er in diverse capaciteit. De gassen die vrijkomen zijn:

  • Methaangas 55-80 %(CH4)
  • Kooldioxide (CO2) 20-45%
  • Waterstofsulfide (H2S) 1000-2500 PPM 1 % is 10.000 PPM

Wij leveren 2 kanalen Infrarood analyzers die Methaangas en Kooldioxide met 1 analyzer meten. Daarnaast leveren wij ook meters voor H2S die inzetbaar zijn voor gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters.

Wilt u een gasanalyzer voor biogasinstallaties huren?   

Envico heeft een brede collectie gas-analyseapparatuur. Zo kunt u gas meten in uw biosgasinstallatie of omgeving. Deze apparatuur kunt u ook huren bij ons. We adviseren u graag bij de keuze van uw biogasmeter. Ook denken wij mee of het rendabeler is om een analyzer te huren of aan te schaffen. Voor advies, neem contact met ons op.

Neem contact op of maak uw keuze:

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Gasmeting

Copyright © 1971 - 2024 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM