Gasmeting in tuinbouwkassen voor CO2, Ethyleen, NO, NO2, (NOx) met apparatuur van Envico
Gasmeting tuinbouwkassen

Gasmeting in tuinbouwkassen voor CO2, Ethyleen, NO, NO2, (NOx) met apparatuur van Envico

Gasmeting in tuinbouwkassen voor het meten van CO2, Ethyleen, NO, NO2, (NOx)? Wilt u CO2, Ethyleen, NO, NO2, (NOx) kunnen meten? Daarom apparatuur nodig voor gasmeting die speciaal geschikt zijn voor tuinbouwkassen. Bekijk dan eens website van ENVICO Environment Control B.V. ENVICO Environment Control B.V. is al meer dan 45 jaren actief in het ontwikkelen van verschillende meetapparaten om gassen te kunnen meten. Zo hebben wij verschillende analyzers, analyse- en regelsystemen voor gas en lucht gebouwd. Speciaal voor het uitvoeren van een gasmeting in tuinbouwkassen voor CO2, Ethyleen, NO, NO2 (NOx) hebben wij verschillend apparatuur. Heeft u speciale milieu- en proces vraagstukken? Informeer dan bij onze technische dienst. Zij weten alles van onze analyzers en precies wat u nodig hebt voor een gasmeting in tuinbouwkassen voor CO2, Ethyleen, NO, NO2 (NOx).

Gasmeting in tuinbouwkassen voor CO2, Ethyleen, NO, NO2, (NOx)

In de tuinbouw onder glas wordt veel gebruik gemaakt van Warmte Kracht Koppeling installaties de zogenaamde WKK’s. Dit zijn zeer grote gasmotoren die een generator van vele Megawatt aandrijven. De uitlaatgassen die eruit komen worden gereinigd en de kas ingeblazen als CO2 bemesting. CO2 moet gemeten worden omdat een overschot hiervan niet goed is. Wilt u mensen die in de kassen werken beschermen? Schakel ons dan in voor een gasmeting in tuinbouwkassen voor CO2, Ethyleen, NO, NO2 (NOx). Ethyleen is één van de gassen die daar in de gereinigde uitlaatgassen voorkomen. Ethyleen is ook een plantenhormoon, dat de plant zelf produceert als het sterft. Vroegtijdige detectie is daarom van belang, anders laat de plant zijn vruchten vallen en ontstaat er z.g. ethyleenschade.

Model ZFP9 CO2 Controller voor een gasmeting in tuinbouwkassen voor CO2, Ethyleen, NO, NO2, (NOx)

CO2-beheersing verhoogt de kwaliteit van uw gewas. Wilt u dit kunnen beheersen? Daarom een gasmeting in tuinbouwkassen voor CO2, Ethyleen, NO, NO2 (NOx) uit voeren? Kies dan voor het door ons ontwikkelde model ZFP9 CO2 Controller. Deze is speciaal gebouwd voor gebruik in de kassenbouw. Voor de glastuinbouw wordt het beheersen van het CO2-klimaat binnen de kassen steeds belangrijker. Wilt u dit controleren door een gasmeting in tuinbouwkassen voor CO2, Ethyleen, NO, NO2 (NOx) uit te voeren? Kies dan voor dit model. Dit model is geschikt voor een gasmeting in tuinbouwkassen voor CO2, Ethyleen, NO, NO2 (NOx) en bevat de volgende kenmerken:

  • Meetbereik: 0-3000 ppm / 0-6000 ppm / 10.000 / -5%
  • Uitgang: standaard 4-20 mA
  • Nauwkeurigheid: ± 1% van de volle schaal
  • Keur: CE keur

Meer hierover kunt u op onze website vinden.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Gasmeting tuinbouwkassen

Copyright © 1971 - 2024 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM