Zuidbuurtseweg 42 | 2381 LG Zoeterwoude | T: 071 580 93 08 | F: 071 580 21 54 | E: info@envico.nl

slide1-Envico-Environment-Control-B.V.-Ammonia-analyse slide2-Envico-Environment-Control-B.V.-Emissiemeting slide3-Envico-Environment-Control-B.V.-Gasanalyse slide4-Envico-Environment-Control-B.V.-Gasdetectie slide5-Envico-Environment-Control-B.V.-Nox-analyser slide6-Envico-Environment-Control-B.V.-Noxmeting slide7-Envico-Environment-Control-B.V.-Stofmeting

Gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters in waterzuivering voor het beheersen en controleren van gassen

Gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters in waterzuivering voor het beheersen en controleren van gassenHet beheersen van gassen die vrijkomen bij biogasinstallaties en vergisters wordt steeds belangrijker. Wilt u het niveau van gassen in waterzuivering die vrijkomen controleren? ENVICO Environment Control B.V. is dé aangewezen specialist voor gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters. Al meer dan 44 jaar houdt ons team zich bezig met het ontwikkelen van analyzers, analyse- en regelsystemen voor gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters. Wij zijn in 1971 opgericht en hebben door de jaren heen al vele milieu- en procesinstrumenten ontwikkeld. Zoekt u een gasmeting bij biogasinstallaties in waterzuivering? Wij ontwikkelen deze voor u. Sommige instrumenten kunt u tevens bij ons huren. Bekijk hiervoor onze website. Op onze website geven wij u een beeld van de systemen die wij ontwikkelend hebben. Heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Werking van gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters

Al vele jaren zet ons team zich in voor gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters in waterzuivering. In een vergistingsinstallatie wordt organisch materiaal omgezet in biogas. Dit biogas kan worden verstookt in een warmte/krachtinstallatie en omgezet in elektriciteit en warmte. Biogasinstallaties zijn er in diverse capaciteit, zowel op boerderijschaal als voor industrieel afval. De gassen die vrijkomen zijn:

  • Methaangas 55-80 %(CH4)
  • Kooldioxide (CO2) 20-45%
  • Waterstofsulfide (H2S) 1000-2500 PPM 1 % is 10.000 PPM

Wij leveren 2 kanalen InfraRood analyzers die Methaangas en Kooldioxide met 1 analyzer meten. Daarnaast leveren wij ook meters voor H2S die inzetbar zijn voor gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters.

Ervaring van Envico in waterzuivering

Envico heeft ruim 45 jaar ervaring met gasanalyse en is hét adres voor gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters de inzetbaar zijn in waterzuivering.  Tevens beschikt ENVICO over een eigen technische dienst voor onderhoud en kalibratie ervaren technici die u met raad en daad van dienst kunnen zijn bij het oplossen van uw milieu- en proces vraagstukken. Wilt u graag uw wensen of vraagstukken bespreken? Neem dan contact op en maak een afspraak. Tevens zijn wij regelmatig te vinden tijdens beurzen in Nederland. Wij hebben de afgelopen jaren instrumenten voor gasmeting geleverd aan laboratoria, overheidsinstellingen, de chemische en petrochemische industrie en tuinbouw onder glas.

Laat uw reactie achter


Contactgegevens

Zuidbuurtseweg 42 
2381 LG Zoeterwoude

T: 071 580 93 08
F: 071 580 21 54
E: info@envico.nl

Direct contact opnemen

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Envico.nl 1971 - 2018
Alle rechten voorbehouden
Site index | Sitemap | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl