Gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters in chemische fabrieken voor het beheersen en controleren van gassen
chemische fabrieken

Gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters in chemische fabrieken voor het beheersen en controleren van gassen

Het beheersen van gassen die vrijkomen bij biogasinstallaties en vergisters wordt steeds belangrijker. Wilt u het niveau van gassen in chemische fabrieken die vrijkomen controleren? ENVICO Environment Control B.V. is dé aangewezen specialist voor gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters. Al meer dan 44 jaar houdt ons team zich bezig met het ontwikkelen van analyzers, analyse- en regelsystemen voor gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters. Wij zijn in 1971 opgericht en hebben door de jaren heen al vele milieu- en procesinstrumenten ontwikkeld. Zoekt u een gasmeting bij biogasinstallaties in chemische fabrieken? Wij ontwikkelen deze voor u. Sommige instrumenten kunt u tevens bij ons huren. Bekijk hiervoor onze website. Op onze website geven wij u een beeld van de systemen die wij ontwikkelend hebben. Heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Werking van gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters

Al vele jaren zet ons team zich in voor gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters in chemische fabrieken. In een vergistingsinstallatie wordt organisch materiaal omgezet in biogas. Dit biogas kan worden verstookt in een warmte/krachtinstallatie en omgezet in elektriciteit en warmte. Biogasinstallaties zijn er in diverse capaciteit, zowel op boerderijschaal als voor industrieel afval. De gassen die vrijkomen zijn:

  • Methaangas 55-80 %(CH4)
  • Kooldioxide (CO2) 20-45%
  • Waterstofsulfide (H2S) 1000-2500 PPM 1 % is 10.000 PPM

Wij leveren 2 kanalen InfraRood analyzers die Methaangas en Kooldioxide met 1 analyzer meten. Daarnaast leveren wij ook meters voor H2S die inzetbar zijn voor gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters.

Ervaring van Envico in chemische fabrieken

Envico heeft ruim 45 jaar ervaring met gasanalyse en is hét adres voor gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters de inzetbaar zijn in chemische fabrieken. Tevens beschikt ENVICO over een eigen technische dienst voor onderhoud en kalibratie ervaren technici die u met raad en daad van dienst kunnen zijn bij het oplossen van uw milieu- en proces vraagstukken. Wilt u graag uw wensen of vraagstukken bespreken? Neem dan contact op en maak een afspraak. Tevens zijn wij regelmatig te vinden tijdens beurzen in Nederland. Wij hebben de afgelopen jaren instrumenten voor gasmeting geleverd aan laboratoria, overheidsinstellingen, de chemische en petrochemische industrie en tuinbouw onder glas.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Gasmeting biogasinstallaties | chemische fabrieken

Copyright © 1971 - 2023 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM