Gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters voor het beheersen en controleren van gassen
Gasmeting biogasinstallaties

Gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters

Het beheersen van gassen die vrijkomen bij biogasinstallaties en vergisters wordt steeds belangrijker. Wilt u het niveau van gassen die vrijkomen controleren?

ENVICO Environment Control B.V. is dé aangewezen specialist voor gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters. Al meer dan 44 jaar houdt ons team zich bezig met het ontwikkelen van analyzers, analyse- en regelsystemen voor gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters. Wij zijn in 1971 opgericht en hebben door de jaren heen al vele milieu- en procesinstrumenten ontwikkeld. Zoekt u een gasmeting bij biogasinstallaties? Wij ontwikkelen deze voor u. Sommige instrumenten kunt u tevens bij ons huren. Bekijk hiervoor onze website. Op onze website geven wij u een beeld van de systemen die wij ontwikkeld hebben.

Heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Werking van gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters

Al vele jaren zet ons team zich in voor gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters. In een vergistingsinstallatie wordt organisch materiaal omgezet in biogas. Dit biogas kan worden verstookt in een warmte/krachtinstallatie en omgezet in elektriciteit en warmte. Biogasinstallaties zijn er in diverse capaciteit, zowel op boerderijschaal als voor industrieel afval. De gassen die vrijkomen zijn:

  • Methaangas 55-80 %(CH4)
  • Kooldioxide (CO2) 20-45%
  • Waterstofsulfide (H2S) 1000-2500 PPM 1 % is 10.000 PPM

Wij leveren 2 kanalen Infra Rood analyzers die Methaangas en Kooldioxide met 1 analyzer meten. Daarnaast leveren wij ook meters voor H2S die inzetbaar zijn voor gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters.

Wilt u gasmeting voor biogas installaties huren?

Envico heeft een brede collectie gasapparatuur. Zo kunt u elk denkbaar gas meten in uw biosgasinstallatie of omgeving. Deze apparatuur kunt u ook huren bij ons. We adviseren u graag bij de keuze van uw biogasmeter. Ook denken wij mee of het rendabeler is om een analyzer te huren of aan te schaffen. Voor advies, neem contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Gasmeting biogasinstallaties

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 1971 - 2020 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM