Zuidbuurtseweg 42 | 2381 LG Zoeterwoude | T: 071 580 93 08 | F: 071 580 21 54 | E: info@envico.nl

slide1-Envico-Environment-Control-B.V.-Ammonia-analyse slide2-Envico-Environment-Control-B.V.-Emissiemeting slide3-Envico-Environment-Control-B.V.-Gasanalyse slide4-Envico-Environment-Control-B.V.-Gasdetectie slide5-Envico-Environment-Control-B.V.-Nox-analyser slide6-Envico-Environment-Control-B.V.-Noxmeting slide7-Envico-Environment-Control-B.V.-Stofmeting

Gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters voor het beheersen en controleren van gassen

Gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters voor het beheersen en controleren van gassenHet beheersen van gassen die vrijkomen bij biogasinstallaties en vergisters wordt steeds belangrijker. Wilt u het niveau van gassen die vrijkomen controleren? ENVICO Environment Control B.V. is dé aangewezen specialist voor gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters. Al meer dan 44 jaar houdt ons team zich bezig met het ontwikkelen van analyzers, analyse- en regelsystemen voor gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters. Wij zijn in 1971 opgericht en hebben door de jaren heen al vele milieu- en procesinstrumenten ontwikkeld. Zoekt u een gasmeting bij biogasinstallaties? Wij ontwikkelen deze voor u. Sommige instrumenten kunt u tevens bij ons huren. Bekijk hiervoor onze website. Op onze website geven wij u een beeld van de systemen die wij ontwikkelend hebben. Heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Werking van gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters

Al vele jaren zet ons team zich in voor gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters. In een vergistingsinstallatie wordt organisch materiaal omgezet in biogas. Dit biogas kan worden verstookt in een warmte/krachtinstallatie en omgezet in elektriciteit en warmte. Biogasinstallaties zijn er in diverse capaciteit, zowel op boerderijschaal als voor industrieel afval. De gassen die vrijkomen zijn:

  • Methaangas 55-80 %(CH4)
  • Kooldioxide (CO2) 20-45%
  • Waterstofsulfide (H2S) 1000-2500 PPM 1 % is 10.000 PPM

Wij leveren 2 kanalen Infra Rood analyzers die Methaangas en Kooldioxide met 1 analyzer meten. Daarnaast leveren wij ook meters voor H2S die inzetbar zijn voor gasmeting bij biogasinstallaties en vergisters. 

Maak a.u.b. uw keuze:


Contactgegevens

Zuidbuurtseweg 42 
2381 LG Zoeterwoude

T: 071 580 93 08
F: 071 580 21 54
E: info@envico.nl

Direct contact opnemen

Copyright © Envico.nl 1971 - 2018
Alle rechten voorbehouden
Site index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl