Gasdetectie voor het meten van corrosieve gassen in schepen
schepen

Gasdetectie voor het meten van corrosieve gassen in schepen

Gasdetector nodig voor gasdetectie van corrosieve gassen in schepen? Wilt u op de hoogte zijn van de aanwezigheid of mate van corrosieve gassen in schepen? Daar kan ENVICO Environment Control B.V. u beslist bij helpen. ENVICO Environment Control B.V. is een specialist op het gebied van het ontwikkelen van systemen voor milieu en processen. Wij houden ons o.a. bezig het bouwen en/of modificeren van analyzers, analyse- en regelsystemen voor gas en lucht. Op bepaalde plekken zoals schepen is de kans op gevaar door corrosieve gassen aanwezig. Hierdoor moet de luchtkwaliteit voortdurend gemeten worden op de aanwezigheid van deze gassen. Ook ventilatie is van belang. Heeft u een gasdetectiesysteem nodig voor gasdetectie van corrosieve gassen in schepen? Bekijk dan onze website of neem contact op. Bij een te hoge concentratie van corrosieve gassen zal een door ons ontwikkeld systeem een alarmmelding geven. Meer informatie hierover geven wij u graag.

Gasdetectie van corrosieve gassen met speciale analyzers

Corrosieve gassen zijn gevaarlijk voor mens en dier maar kunnen ook schade toebrengen aan installaties. Daarom is het belangrijk dat deze ‘in control’ gehouden worden door middel van gasdetectie van corrosieve gassen in schepen. Enkele van deze gassen zijn bijv.

  • H2S
  • HF
  • H2SO4
  • NH3

Om die corrosieve gassen te kunnen te detecteren heeft Envico analyzers in haar verkoopprogramma die dit kunnen detecteren. Met speciaal apparatuur kunt u zelfs de kleinste hoeveelheden corrosieve gassen in schepen meten.

Model FREEDOM 5600 en 5000 voor gasdetectie van brandbare en/of corrosieve gassen

Het Model FREEDOM 5600 en 5000 is één van de apparaten die ingezet kan worden voor gasdetectie van corrosieve gassen in schepen. Hiermee kan o.a. Hydrogen Sulfide gemeten worden. Dit apparaat voor gasdetectie van corrosieve gassen in schepen is handig in gebruik. Daarnaast is het duurzaam en bestand tegen corrosieve/chemische gassen. Afhankelijk van het gewenste meetbereik kunt u een keuze maken in verschillende soorten.

Gasdetectiesystemen nodig voor gasdetectie van corrosieve gassen in schepen? Schadelijke gassen in de lucht kunnen meten? Bekijk de soorten apparaten op de website van Envico. Wij leveren verschillende apparaten.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Gasdetectie corrosieve gassen | schepen

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 1971 - 2018 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM