Gasdetectie voor het meten van corrosieve gassen in kassen
kassen

Gasdetectie voor het meten van corrosieve gassen in kassen

Gasdetector nodig voor gasdetectie van corrosieve gassen in kassen? Wilt u op de hoogte zijn van de aanwezigheid of mate van corrosieve gassen in kassen? Daar kan ENVICO Environment Control B.V. u beslist bij helpen. ENVICO Environment Control B.V. is een specialist op het gebied van het ontwikkelen van systemen voor milieu en processen. Wij houden ons o.a. bezig het bouwen en/of modificeren van analyzers, analyse- en regelsystemen voor gas en lucht. Op bepaalde plekken zoals kassen is de kans op gevaar door corrosieve gassen aanwezig. Hierdoor moet de luchtkwaliteit voortdurend gemeten worden op de aanwezigheid van deze gassen. Ook ventilatie is van belang. Heeft u een gasdetectiesysteem nodig voor gasdetectie van corrosieve gassen in kassen? Bekijk dan onze website of neem contact op. Bij een te hoge concentratie van corrosieve gassen zal een door ons ontwikkeld systeem een alarmmelding geven. Meer informatie hierover geven wij u graag.

Gasdetectie van corrosieve gassen met speciale analyzers

Corrosieve gassen zijn gevaarlijk voor mens en dier maar kunnen ook schade toebrengen aan installaties. Daarom is het belangrijk dat deze ‘in control’ gehouden worden door middel van gasdetectie van corrosieve gassen in kassen. Enkele van deze gassen zijn bijv.

  • H2S
  • HF
  • H2SO4
  • NH3

Om die corrosieve gassen te kunnen te detecteren heeft Envico analyzers in haar verkoopprogramma die dit kunnen detecteren. Met speciaal apparatuur kunt u zelfs de kleinste hoeveelheden corrosieve gassen in kassen meten.

Model FREEDOM 5600 en 5000 voor gasdetectie van brandbare en/of corrosieve gassen

Het Model FREEDOM 5600 en 5000 is één van de apparaten die ingezet kan worden voor gasdetectie van corrosieve gassen in kassen. Hiermee kan o.a. Hydrogen Sulfide gemeten worden. Dit apparaat voor gasdetectie van corrosieve gassen in kassen is handig in gebruik. Daarnaast is het duurzaam en bestand tegen corrosieve/chemische gassen. Afhankelijk van het gewenste meetbereik kunt u een keuze maken in verschillende soorten.

Gasdetectiesystemen nodig voor gasdetectie van corrosieve gassen in kassen? Schadelijke gassen in de lucht kunnen meten? Bekijk de soorten apparaten op de website van Envico. Wij leveren verschillende apparaten.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Gasdetectie corrosieve gassen | kassen

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 1971 - 2022 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM