Zuidbuurtseweg 42 | 2381 LG Zoeterwoude | T: 071 580 93 08 | F: 071 580 21 54 | E: info@envico.nl

slide1-Envico-Environment-Control-B.V.-Ammonia-analyse slide2-Envico-Environment-Control-B.V.-Emissiemeting slide3-Envico-Environment-Control-B.V.-Gasanalyse slide4-Envico-Environment-Control-B.V.-Gasdetectie slide5-Envico-Environment-Control-B.V.-Nox-analyser slide6-Envico-Environment-Control-B.V.-Noxmeting slide7-Envico-Environment-Control-B.V.-Stofmeting

Gasdetectie voor het meten van corrosieve gassen in bodemgas

Gasdetectie voor het meten van corrosieve gassen in bodemgasGasdetector nodig voor gasdetectie van corrosieve gassen in bodemgas? Wilt u op de hoogte zijn van de aanwezigheid of mate van corrosieve gassen in bodemgas? Daar kan ENVICO Environment Control B.V. u beslist bij helpen. ENVICO Environment Control B.V. is een specialist op het gebied van het ontwikkelen van systemen voor milieu en processen. Wij houden ons o.a. bezig het bouwen en/of modificeren van analyzers, analyse- en regelsystemen voor gas en lucht. Op bepaalde plekken zoals bodemgas is de kans op gevaar door corrosieve gassen aanwezig. Hierdoor moet de luchtkwaliteit voortdurend gemeten worden op de aanwezigheid van deze gassen. Ook ventilatie is van belang. Heeft u een gasdetectiesysteem nodig voor gasdetectie van corrosieve gassen in bodemgas? Bekijk dan onze website of neem contact op. Bij een te hoge concentratie van corrosieve gassen zal een door ons ontwikkeld systeem een alarmmelding geven. Meer informatie hierover geven wij u graag.

Gasdetectie van corrosieve gassen met speciale analyzers

Corrosieve gassen zijn gevaarlijk voor mens en dier maar kunnen ook schade toebrengen aan installaties. Daarom is het belangrijk dat deze ‘in control’ gehouden worden door middel van gasdetectie van corrosieve gassen in bodemgas. Enkele van deze gassen zijn bijv.

  • H2S
  • HF
  • H2SO4
  • NH3

Om die corrosieve gassen te kunnen te detecteren heeft Envico analyzers in haar verkoopprogramma die dit kunnen detecteren. Met speciaal apparatuur kunt u zelfs de kleinste hoeveelheden corrosieve gassen in bodemgas meten. 

Model FREEDOM 5600 en 5000 voor gasdetectie van brandbare en/of corrosieve gassen

Het Model FREEDOM 5600 en 5000 is één van de apparaten die ingezet kan worden voor gasdetectie van corrosieve gassen in bodemgas. Hiermee kan o.a. Hydrogen Sulfide gemeten worden. Dit apparaat voor gasdetectie van corrosieve gassen in bodemgas is handig in gebruik. Daarnaast is het duurzaam en bestand tegen corrosieve/chemische gassen. Afhankelijk van het gewenste meetbereik kunt u een keuze maken in verschillende soorten.

Gasdetectiesystemen nodig voor gasdetectie van corrosieve gassen in bodemgas? Schadelijke gassen in de lucht kunnen meten? Bekijk de soorten apparaten op de website van Envico. Wij leveren verschillende apparaten. 

Laat uw reactie achter


Contactgegevens

Zuidbuurtseweg 42 
2381 LG Zoeterwoude

T: 071 580 93 08
F: 071 580 21 54
E: info@envico.nl

Direct contact opnemen

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Envico.nl 1971 - 2018
Alle rechten voorbehouden
Site index | Sitemap | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl