Zuidbuurtseweg 42 | 2381 LG Zoeterwoude | T: 071 580 93 08 | F: 071 580 21 54 | E: info@envico.nl

slide1-Envico-Environment-Control-B.V.-Ammonia-analyse slide2-Envico-Environment-Control-B.V.-Emissiemeting slide3-Envico-Environment-Control-B.V.-Gasanalyse slide4-Envico-Environment-Control-B.V.-Gasdetectie slide5-Envico-Environment-Control-B.V.-Nox-analyser slide6-Envico-Environment-Control-B.V.-Noxmeting slide7-Envico-Environment-Control-B.V.-Stofmeting

Gasdetectie van corrosieve gassen met speciale apparaten van Envico

Gasdetectie van corrosieve gassen met speciale apparaten van EnvicoGasdetectie systemen nodig voor het meten van brandbare of corrosieve gassen? ENVICO Environment Control B.V. is dé specialist op het gebied van het ontwikkelen van verschillende gasdetectie systemen voor corrosieve gassen. Afhankelijk van de gassen, de bonnen en de locatie kunnen wij verschillende gasdetectie systemen aanraden voor het meten van corrosieve gassen. Al sinds 1971 hebben wij ervaring in het meten van brandbare en corrosieve gassen. Naast apparatuur voor gasdetectie van corrosieve gassen zijn wij gespecialiseerd in het bouwen en/of modificeren van analyzers, analyse- en regelsystemen voor gas en lucht. ENVICO levert o.a. aan laboratoria, overheidsinstellingen, de chemische en petrochemische industrie en tuinbouw onder glas. Heeft u tijdelijk behoefte aan gasdetectie van corrosieve gassen? Een groot deel van onze apparaten zijn te huur. Envico is beslist uw beste keus voor gasdetectie van corrosieve gassen. Wij zijn flexibel, innovatief, ervaren en denken met onze klanten mee.

Waarom gasdetectie van corrosieve gassen?

Corrosieve gassen zijn gevaarlijk voor mens en dier maar kunnen ook schade toebrengen aan installaties. Om die corrosieve gassen te kunnen te detecteren heeft Envico analyzers in haar verkoopprogramma. Corrosieve gassen zijn dampen van b.v. 

  • H2S
  • HF
  • H2SO4
  • NH3

Draagbare apparaten nodig voor gasdetectie van corrosieve gassen? Bekijk dan ons assortiment. Zo hebben wij de FREEDOM 6000. Dit is een universele transmitter voor het meten van giftige en brandbare gassen zoals gasdetectie van corrosieve gassen. 

Gasdetectie voor corrosieve gassen in de lucht

Met apparatuur voor gasdetectie kunnen corrosieve gassen in de lucht gemeten worden. Deze kunnen namelijk een speciaal waarschuwingssignaal afgeven wanneer en een bepaalde hoeveelheid schadelijke gassen aanwezig zijn. Afhankelijk van welk type apparaat voor gasdetectie kunnen verschillende gassen gemeten worden. Elk apparaat heeft eigen meet principes. Meer hierover kunt u op onze website lezen.

Maak a.u.b. uw keuze:


Contactgegevens

Zuidbuurtseweg 42 
2381 LG Zoeterwoude

T: 071 580 93 08
F: 071 580 21 54
E: info@envico.nl

Direct contact opnemen

Copyright © Envico.nl 1971 - 2018
Alle rechten voorbehouden
Site index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl