Apparatuur voor gasdetectie van brandbare gassen in persoonsbescherming van Envico.
persoonsbescherming

Apparatuur voor gasdetectie van brandbare gassen in persoonsbescherming van Envico.

Wilt u brandbare gassen in persoonsbescherming kunnen meten? Daarom apparatuur nodig of een specialist voor gasdetectie van brandbare gassen in persoonsbescherming? Om explosie te voorkomen van brandbare gassen levert ENVICO Environment Control B.V. speciaal apparatuur. Als specialist in milieu en procesinstrumentatie hebben wij speciale draagbare en stationaire z.g. LEL meters ontwikkeld die geschikt zijn voor gasdetectie van brandbare gassen in persoonsbescherming. Heeft u speciale gasdetectie vraagstukken voor het meten van brandbare gassen in persoonsbescherming? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen met speciale gasmeters een duidelijk beeld geven van de omgevingslucht. Als er gevaarlijke stoffen aanwezig zijn wordt dit nauwkeurig gemeten en kunnen er passende maatregelen getroffen worden. Met gasdetectie van brandbare gassen in persoonsbescherming worden zo explosies voorkomen. Wilt u uw persoonlijke veiligheid waarborgen of die van uw omgeving? Wij hebben passend apparatuur voor gasdetectie van brandbare gassen in persoonsbescherming.

Gasdetectie van brandbare gassen voor explosiegevaar

Om explosiegevaar te voorkomen is gasdetectie van brandbare gassen in persoonsbescherming van belang. Wilt u brandbare gassen kunnen meten? Dan hebben wij verschillende LEL meters die ingezet kunnen worden voor gasdetectie van brandbare gassen in persoonsbescherming. LEL meters zijn meters die katalytische sensoren bevatten waar een klein stroompje doorgaat en gloeien. Wanneer brandbare gassen het oppervlak van de katalytische sensor raken gaat deze feller gloeien en verandert daardoor de Ohmsche weerstand en geeft de hoeveelheid brandbaar gas in % LEL weer. De katalytische sensor is gevat in een vlamdover die voorkomt dat er een explosie plaats vindt.

Model 4888-NIC LEL Transmitter voor gasdetectie van brandbare gassen

Dit model is één van de apparaten die ingezet kan worden voor gasdetectie van brandbare gassen in persoonsbescherming. Model 4888 LEL transmitter is een precisie-instrument voor het continu meten van brandbare- en explosieve gassen. Het apparaat is geschikt voor het nauwkeurig en reproduceerbaar meten van brandbare en explosieve mengsels en wordt daarom veel gebruikt bij gasdetectie van brandbare gassen in persoonsbescherming. Heeft o.a. de volgende kenmerken:

  • Meetbereik: 0-100% LEL
  • Responstijd: 8 seconden (diffusie)
  • Storingsindicatie: bij 4-20 mA minder dan 1,0 mA
  • Temperatuurbereik: -40°C tot 60°C
  • Afmetingen: 133 x 224 x 120 mm
  • Gewicht: ca. 2 kg

Wilt u dit apparaat huren voor gasdetectie van brandbare gassen? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Gasdetectie brandbare gassen | persoonsbescherming

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 1971 - 2022 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM