Zuidbuurtseweg 42 | 2381 LG Zoeterwoude | T: 071 580 93 08 | F: 071 580 21 54 | E: info@envico.nl

slide1-Envico-Environment-Control-B.V.-Ammonia-analyse slide2-Envico-Environment-Control-B.V.-Emissiemeting slide3-Envico-Environment-Control-B.V.-Gasanalyse slide4-Envico-Environment-Control-B.V.-Gasdetectie slide5-Envico-Environment-Control-B.V.-Nox-analyser slide6-Envico-Environment-Control-B.V.-Noxmeting slide7-Envico-Environment-Control-B.V.-Stofmeting

Apparatuur voor gasdetectie van brandbare gassen in kassen van Envico.

Apparatuur voor gasdetectie van brandbare gassen in kassen van Envico.Wilt u brandbare gassen in kassen kunnen meten? Daarom apparatuur nodig of een specialist voor gasdetectie van brandbare gassen in kassen? Om explosie te voorkomen van brandbare gassen levert ENVICO Environment Control B.V. speciaal apparatuur. Als specialist in milieu en procesinstrumentatie hebben wij speciale draagbare en stationaire z.g. LEL meters ontwikkeld die geschikt zijn voor gasdetectie van brandbare gassen in kassen. Heeft u speciale gasdetectie vraagstukken voor het meten van brandbare gassen in kassen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen met speciale gasmeters een duidelijk beeld geven van de omgevingslucht. Als er gevaarlijke stoffen aanwezig zijn wordt dit nauwkeurig gemeten en kunnen er passende maatregelen getroffen worden. Met gasdetectie van brandbare gassen in kassen worden zo explosies voorkomen. Wilt u uw persoonlijke veiligheid waarborgen of die van uw omgeving? Wij hebben passend apparatuur voor gasdetectie van brandbare gassen in [PLAATSNAAM.

Gasdetectie van brandbare gassen voor explosiegevaar

Om explosiegevaar te voorkomen is gasdetectie van brandbare gassen in kassen van belang. Wilt u brandbare gassen kunnen meten? Dan hebben wij verschillende LEL meters die ingezet kunnen worden voor gasdetectie van brandbare gassen in kassen. LEL meters zijn meters die katalytische sensoren bevatten waar een klein stroompje doorgaat en gloeien. Wanneer brandbare gassen het oppervlak van de katalytische sensor raken gaat deze feller gloeien en verandert daardoor de Ohmsche weerstand en geeft de hoeveelheid brandbaar gas in % LEL weer. De katalytische sensor is gevat in een vlamdover die voorkomt dat er een explosie plaats vindt.

Model 4888-NIC LEL Transmitter voor gasdetectie van brandbare gassen

Dit model is één van de apparaten die ingezet kan worden voor gasdetectie van brandbare gassen in kassen. Model 4888 LEL transmitter is een precisie-instrument voor het continu meten van brandbare- en explosieve gassen. Het apparaat is geschikt voor het nauwkeurig en reproduceerbaar meten van brandbare en explosieve mengsels en wordt daarom veel gebruikt bij gasdetectie van brandbare gassen in kassen. Heeft o.a. de volgende kenmerken:

  • Meetbereik: 0-100% LEL
  • Responstijd: 8 seconden (diffusie)
  • Storingsindicatie: bij 4-20 mA   minder dan 1,0 mA
  • Temperatuurbereik: -40°C tot 60°C 
  • Afmetingen: 133 x 224 x 120 mm
  • Gewicht: ca. 2 kg

Wilt u dit apparaat huren voor gasdetectie van brandbare gassen? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Laat uw reactie achter


Contactgegevens

Zuidbuurtseweg 42 
2381 LG Zoeterwoude

T: 071 580 93 08
F: 071 580 21 54
E: info@envico.nl

Direct contact opnemen

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Envico.nl 1971 - 2018
Alle rechten voorbehouden
Site index | Sitemap | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl