Gasdetectie apparatuur kunt u huren bij ENVICO Environment Control B.V.
Gasdetectie apparatuur

Gasdetectie apparatuur kunt u huren bij ENVICO Environment Control B.V.

Gasdetectie apparatuur huren? Gassen en dampen op bepaalde plekken meten? Dan bent u bij ENVICO Environment Control B.V. beslist aan het juiste adres. ENVICO Environment Control B.V. is namelijk gespecialiseerd in het bouwen en/of modificeren van analyzers, analyse- en regelsystemen voor gas en lucht. Daarnaast vertegenwoordigen wij een aantal vooraanstaande producenten van milieu- en procesinstrumentatie. Om de aanwezige stoffen en de samenstelling van de stoffen in de lucht te kunnen meten kunt u bij ons gasdetectie apparatuur kopen en/of huren. Afhankelijk van uw wensen, de situatie en omgeving hebben wij verschillende meetinstrumenten waaronder:

En nog veel meer. Het gasdetectie apparatuur dat wij aanbieden kunt u bekijken via onze website. Bij vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Gasdetectie apparatuur voor het meten van gevaarlijke gassen

Gasdetectie apparatuur is uitermate geschikt voor het meten van gevaarlijke gassen. Deze apparaten meten de aanwezige stoffen in de lucht. Dit door middel van verschillende meettechnieken. Zo hebben wij de ChemLogic Portable Gas Detector. Dit is een draagbaar apparaat die verschillende gassen kan meten zoals: Arsine, CHDI, HDI, HMDI, HCI, Hydrazine, IPDI, MDI, MMH, PDI, Phosgene, TDI in ppb. De CLP X is automatisch en zelfcalibrerend en één van de betrouwbaarste, gebruikersvriendelijke gasdetectors op de markt.

Gasdetectie apparatuur voor het meten van Zwaveldioxide

Voor het meten van Zwaveldioxide hebben wij ook speciaal gasdetectie apparatuur. Deze zogenaamde Zwaveldioxide analysers zijn geschikt voor het continu meten van explosieve en giftige gassen. De verschillende modellen kunt u op onze website bekijken. Meer informatie of advies? Neem contact met ons op. ENVICO levert o.a. aan laboratoria, overheidsinstellingen, de chemische en petrochemische industrie en tuinbouw onder glas.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Gasdetectie apparatuur

Copyright © 1971 - 2021 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM