Gasanalyse apparatuur voor werkplek onderzoek naar schadelijke gassen
Gasanalyse apparatuur werkplek

Gasanalyse apparatuur voor werkplek onderzoek naar schadelijke gassen

Een werkplek onderzoek uit laten voeren om te controleren of er schadelijke gassen aanwezig zijn? Gasanalyse apparatuur nodig voor werkplek onderzoek? Bekijk dan de website van ENVICO Environment Control B.V. ENVICO Environment Control B.V. is al vele jaren actief in het bouwen en ontwikkelen van gasanalyse apparatuur voor werkplek onderzoek en meer. Naast gasanalyse apparatuur voor werkplek onderzoek ontwikkelen wij industriële procesbesturing van lucht- en waterbehandeling door middel van gasanalyse, apparatuur voor veiligheidsmetingen van brandbaar gas en zuurstof en apparatuur voor metingen in tuinbouwkassen, broedstoven, boom- en bodemonderzoek. Ons team bestaat uit ervaren technici die veel ervaring hebben in het ontwikkelen van gasanalyse apparatuur voor werkplek onderzoek. Wij bieden de mogelijkheid om gasanalyse apparatuur voor werkplek onderzoek in te zetten door middel van verhuur of verkoop.

Permanent gasanalyse apparatuur

Zoekt u gasanalyse apparatuur dat permanent op de werkplek opgesteld kan worden? Gasanalyse apparatuur voor werkplek onderzoek naar de aanwezigheid van schadelijke gassen? Speciaal voor deze wens hebben wij geschikt gasanalyse apparatuur voor werkplek onderzoek. Met data-logging kunnen de gegevens voor Arbo rapportage gebruikt worden Model NextStep is een draagbare, door een microprocessor bestuurde monitor met kleur metrisch papier-tape-detectie en reflecterende lichtniveaumeting. Dit is één van de meest gebruikte en betrouwbaarste gasdetectors op de markt. Met deze gasanalyse apparatuur voor werkplek onderzoek kan nauwkeurig gemeten worden. Daarnaast kan blootstellingsniveau worden gedownload via kabel naar elke computer (Windows).

NextStep gasanalyse apparatuur

De NextStep gasanalyse apparatuur voor werkplek onderzoek wordt veel ingezet bij verschillende opdrachtgevers. Bij dit gasanalyse apparatuur voor werkplek onderzoek is geen gepatenteerde hardware/software nodig. Het bevat een veelzijdige monitor, en kan worden geconfigureerd voor verschillende gassen door andere cassettes te gebruiken. De te meten gassen zijn o.a.:

  • Arsine
  • CHDI
  • HDI
  • HMDI
  • HCI
  • Hydrazine

Maar ook IPDI, MDI, MMH, PDI, Phosgene, TDI in ppb. Wilt u gasanalyse apparatuur voor werkplek onderzoek dat continu kan meten? Voor continue meting is Model RIS (remote intelligent sensor) leverbaar. Meer informatie hierover of over ander gasanalyse apparatuur voor werkplek onderzoek vindt u op de website van ENVICO Environment Control B.V. Voor vragen kunt u ook contact opnemen.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Gasanalyse apparatuur werkplek

Copyright © 1971 - 2023 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM