Formaldehyde meter huren voor het meten van deze slechte gassen
Formaldehyde meter huren

Formaldehyde meter huren voor het meten van deze slechte gassen

Formaldehyde meter huren waarmee u nauwkeurig de formaldehyde concentratie kan meten? Zorgen voor een veilige en gezonde omgeving in gebouwen? De luchtkwaliteit speelt hierbij een belangrijke en grote rol. Met een formaldehyde meter kan de hoeveelheid formaldehyde in de lucht gemeten worden. Binnen een aantal seconde wordt deze meting uiterst nauwkeurig uitgevoerd. Teveel formaldehyde kan namelijk vervelende gevolgen hebben. Zo kan het zorgen voor irritaties en allergieën. Wilt u graag een meter huren? Dat kan bij ENVICO Environment Control B.V. Wij bouwen en leveren verschillende apparatuur voor luchtmetingen en zijn u graag van dienst. Bekijk gerust onze website en ontdek wat voor producten wij allemaal ontwikkelen en verhuren.

Formaldehyde meter huren bij ENVICO Environment Control B.V.

Indien wenselijk kunt u bij ENVICO Environment Control B.V. verschillende soorten formaldehyde meters huren. Zo hebben wij de 4000 series, de LD series en de RM series. Deze bevatten allemaal hun eigen specifieke kenmerken. De kenmerken van de 4000 series zijn o.a.:

  • 10 uur oplaadbare batterijen
  • 230V
  • Visueel en/of hoorbaar alarm
  • 3 ½ digit LED display
  • Elektrochemische voltametrische sensor

Indien u een formaldehyde meter wilt huren kunt u de verschillende soorten op onze website bekijken. Formaldehyde kan ook eventueel gemeten worden met het Opsis-meetsysteem.

Gebruiksvriendelijke formaldehyde meter huren

Wilt u een formaldehyde meter huren? Die van ons zijn gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Bij gebruik kunnen de resultaten binnen enkele seconde van de meter afgelezen worden. Welke meter u ook kiest, deze zijn allemaal voorzien van een 3 ½ digit LED display voor een goed beeld van de meetresultaten. Meer informatie over deze gasmeter? Of wit u een formaldehyde meter huren? Neem dan gerust contact met ons op. Graag vertellen wij u meer over onze producten, prijzen en huurmogelijkheden

 

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Formaldehyde meter huren

Copyright © 1971 - 2024 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM