Formaldehyde analyzer meet de hoeveelheid formaldehyde in de lucht
Formaldehyde analyzer

Formaldehyde analyzer meet de hoeveelheid formaldehyde in de lucht

Formaldehyde analyzer voor het meten van de hoeveelheid formaldehyde in de lucht? Het meten van formaldehyde kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. ENVICO Environment Control B.V. beschikt over diverse soorten formaldehyde analyzers die u kunt huren. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u op een uiterst professionele wijze helpen bij het uitvoeren van verschillende gasmetingen . Wij zijn niet voor niets dé vertegenwoordiger van een aantal vooraanstaande producenten van milieu- en procesinstrumentatie. Daarnaast houden we ons bezig met het bouwen van analyzers , analyse- en regelsystemen voor gas en lucht.
Wilt u een formaldehyde analyzer huren? Bekijk dan gerust onze website. Hier treft u meer informatie over de producten en huurvoorwaarden.

Formaldehyde analyzer voor metingen

Indien er metingen gedaan moeten worden naar formaldehyde in de lucht is de speciale formaldehyde analyzer hét meetinstrument. Door middel van een luchtonderzoek wordt er gemeten hoeveel van deze stoffen aanwezig zijn. De hoeveelheid van deze stoffen moet immers beperkt worden. Het betreft een giftige stof die gevaarlijk is voor onze gezondheid. Formaldehyde kan door het lichaam opgenomen worden door het inademen van de damp. Wilt u dit voorkomen? Laat dan een meting uitvoeren. Als specialist in het uitvoeren van dergelijke metingen staan wij graag voor u klaar.

Formaldehyde analyzers

Indien u een formaldehyde analyzer wilt huren bieden wij verschillende soorten aan. Zo hebben wij de:

  • 4000 series
  • LD series
  • RM series

Deze analyzers kunnen variëren in afmeting, meetbereik, display en het alarm.
Zo kunnen de LD formaldehyde analyzers continu meten en de 4000 series gaan 10 uur mee. Daarna moeten de batterijen weer opgeladen worden. Meer informatie over deze verschillende soorten kunt u vinden op onze website.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Formaldehyde analyzer

Copyright © 1971 - 2024 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM