Fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in werkplaats werkomgeving uitvoeren of uit laten voeren?
werkplaats werkomgeving

Fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in werkplaats werkomgeving uitvoeren of uit laten voeren?

Fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in werkplaats werkomgeving uit laten voeren of uitvoeren? Speciaal apparatuur hiervoor nodig? Voor fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in werkplaats werkomgeving heeft ENVICO Environment Control B.V. beslist het benodigde apparatuur. Wij houden ons namelijk al sinds vele jaren bezig met het ontwikkelen van analyzers, analyse- en regelsystemen voor gas en lucht. Analyse systemen voor fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in werkplaats werkomgeving vormen hier een belangrijk onderdeel van. Omgevingslucht kan namelijk vervuild worden door stof. Als u dit wilt voorkomen of de mate van stof wilt weten in werkplaats werkomgeving is
fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in werkplaats werkomgeving van belang. In dit geval wordt stof in grootte geselecteerd en het getal 10 staat voor, groter dan 10 micron wordt afgescheiden en niet mee gemeten. Envico levert stof analysatoren ook automatische die het stof per tijdeenheid meten in microgram per normaal kubieke meter mg/Nm3.
Stof analysatoren nodig voor fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in werkplaats werkomgeving? Neem contact met ons op.

Fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in werkplaats werkomgeving met de SM 200 Stofanalyser

Fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in werkplaats werkomgeving kan o.a. met de SM 200 Stofanalyser uitgevoerd worden.
De SM 200 Stofanalyser voor omgevingslucht is zeer geschikt om de stofconcentratie in omgevingslucht te bepalen voor stofdeeltjes met grootte PM 2,5 en PM 10. Het team van ENVICO Environment Control B.V. heeft veel tijd besteed aan het ontwikkelen van dit apparaat voor fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in werkplaats werkomgeving. Hierdoor is het van alle gemakken voorzien. Zo kan het apparaat op afstand bediend worden en gemakkelijk worden geïntegreerd in moderne meetstations.

Kenmerken SM 200 Stofanalyser

Voor een fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in werkplaats werkomgeving zetten wij de SM 200 Stofanalyser in. Deze bevat de volgende kenmerken:

  • Operatieve flow rate:16.67 L/min alt. 38.33 L/min
  • Flow rate range: 8 – 40 l/min
  • Meetbereik: 0-1000 µg/m3 door de gebruiker in te stellen, kleinste meetbereik 0 – 10 µg/NM3
  • Detectielimiet: 0.5 µg /m3 (24 uur gemiddeld)
  • Meettijd: 8-24 uur, beta attenuation 1 min. - 24 uur, particle counting

Fijnstof is één van de meest schadelijke stoffen voor de gezondheid. Ze zorgen voor luchtverontreiniging en moeten goed in de gaten gehouden worden. Om aan bepaalde regels te voldoen is
fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in werkplaats werkomgeving noodzakelijk. Wilt u daar advies over? Apparatuur voor huren? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Fijnstofmeting | werkplaats werkomgeving

Copyright © 1971 - 2024 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM