Fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in persoonsbescherming uitvoeren of uit laten voeren?
persoonsbescherming

Fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in persoonsbescherming uitvoeren of uit laten voeren?

Fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in persoonsbescherming uit laten voeren of uitvoeren? Speciaal apparatuur hiervoor nodig? Voor fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in persoonsbescherming heeft ENVICO Environment Control B.V. beslist het benodigde apparatuur. Wij houden ons namelijk al sinds vele jaren bezig met het ontwikkelen van analyzers, analyse- en regelsystemen voor gas en lucht. Analyse systemen voor fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in persoonsbescherming vormen hier een belangrijk onderdeel van. Omgevingslucht kan namelijk vervuild worden door stof. Als u dit wilt voorkomen of de mate van stof wilt weten in persoonsbescherming is
fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in persoonsbescherming van belang. In dit geval wordt stof in grootte geselecteerd en het getal 10 staat voor, groter dan 10 micron wordt afgescheiden en niet mee gemeten. Envico levert stof analysatoren ook automatische die het stof per tijdeenheid meten in microgram per normaal kubieke meter mg/Nm3.
Stof analysatoren nodig voor fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in persoonsbescherming? Neem contact met ons op.

Fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in persoonsbescherming met de SM 200 Stofanalyser

Fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in persoonsbescherming kan o.a. met de SM 200 Stofanalyser uitgevoerd worden.
De SM 200 Stofanalyser voor omgevingslucht is zeer geschikt om de stofconcentratie in omgevingslucht te bepalen voor stofdeeltjes met grootte PM 2,5 en PM 10. Het team van ENVICO Environment Control B.V. heeft veel tijd besteed aan het ontwikkelen van dit apparaat voor fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in persoonsbescherming. Hierdoor is het van alle gemakken voorzien. Zo kan het apparaat op afstand bediend worden en gemakkelijk worden geïntegreerd in moderne meetstations.

Kenmerken SM 200 Stofanalyser

Voor een fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in persoonsbescherming zetten wij de SM 200 Stofanalyser in. Deze bevat de volgende kenmerken:

  • Operatieve flow rate:16.67 L/min alt. 38.33 L/min
  • Flow rate range: 8 – 40 l/min
  • Meetbereik: 0-1000 µg/m3 door de gebruiker in te stellen, kleinste meetbereik 0 – 10 µg/NM3
  • Detectielimiet: 0.5 µg /m3 (24 uur gemiddeld)
  • Meettijd: 8-24 uur, beta attenuation 1 min. - 24 uur, particle counting

Fijnstof is één van de meest schadelijke stoffen voor de gezondheid. Ze zorgen voor luchtverontreiniging en moeten goed in de gaten gehouden worden. Om aan bepaalde regels te voldoen is
fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in persoonsbescherming noodzakelijk. Wilt u daar advies over? Apparatuur voor huren? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Fijnstofmeting | persoonsbescherming

Copyright © 1971 - 2024 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM