Fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in parkeergarage uitvoeren of uit laten voeren?
parkeergarage

Fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in parkeergarage uitvoeren of uit laten voeren?

Fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in parkeergarage uit laten voeren of uitvoeren? Bent u op zoek naar speciale apparatuur hiervoor? Voor fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in een parkeergarage heeft ENVICO Environment Control B.V. beslist de benodigde apparatuur. Wij houden ons namelijk al sinds vele jaren bezig met het ontwikkelen van analyzers, analyse- en regelsystemen voor gas en lucht. Analyse systemen voor fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in parkeergarage vormen hier een belangrijk onderdeel van. Omgevingslucht kan namelijk vervuild worden door stof. Als u dit wilt voorkomen of de mate van stof wilt weten in parkeergarage is fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in parkeergarage van belang. In dit geval wordt stof in grootte geselecteerd en het getal 10 staat voor, groter dan 10 micron wordt afgescheiden en niet mee gemeten. Envico levert stof analysatoren ook automatische die het stof per tijdeenheid meten in microgram per normaal kubieke meter mg/Nm3.

Stof analysatoren nodig voor fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in parkeergarage? Neem contact met ons op.

Fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in de parkeergarage met onze SM 200 Stofanalyser

Fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in parkeergarage kunt u bijvoorbeeld uitvoeren met de SM 200 Stofanalyser uit onze collectie.

De SM 200 Stofanalyser is zeer geschikt om de stofconcentratie in omgevingslucht te bepalen voor stofdeeltjes met grootte PM 2,5 en PM 10. Het team van ENVICO Environment Control B.V. heeft veel tijd besteed aan het ontwikkelen van dit apparaat voor fijnstofmeting, PM10, PM2.5 waarmee u eenvoudig de stof hoeveelheid in de parkeergarage kunt meten. De SM 200 is dan ook van alle nodige gemakken voorzien. Zo kan het apparaat op afstand bediend worden en gemakkelijk worden geïntegreerd in moderne meetstations.

Kenmerken SM 200 Stofanalyser

Voor een fijnstofmeting in de parkeergarage zetten wij de SM 200 Stofanalyser in. Dit dankzij haar handige voordelen en kenmerken:

  • Operatieve flow rate:16.67 L/min alt. 38.33 L/min
  • Flow rate range: 8 - 40 l/min
  • Meetbereik: 0-1000 µg/m3 door de gebruiker in te stellen, kleinste meetbereik 0 - 10 µg/NM3
  • Detectielimiet: 0.5 µg /m3 (24 uur gemiddeld)
  • Meettijd: 8-24 uur, beta attenuation 1 min. - 24 uur, particle counting

Gevaren fijnstof menselijke gezondheid

Waarom u een fijnstofmeting wilt uitvoeren op plekken zoals een parkeergarage: Fijnstof is één van de gevaarlijkste stoffen voor de gezondheid van de mens. Bij het inademen van fijnstof kan dit de luchtwegen aantasten. Niet alleen mensen met astma hebben hier last van. Ook voor 'gezonde mensen' is er risico. Longartsen concluderen dat fijnstof het leven van Nederlands gemiddeld met 13 maanden verkort. Daarom zijn er normen opgesteld betreffende de toegestane hoeveelheid fijnstof per m3. Om te voldoen aan de normen is het noodzakelijk de fijnstof in de lucht te meten. Dit kan dus, zoals gezegd, met de SM 200 Stofanalyser. Zo weet u precies hoeveel fijnstof er aanwezig is in u parkeergarage.

Een parkeer garage is vaak dé plek voor fijnstof omdat dit bestaat uit o.a. het roet wat we produceren door in de auto te rijden. Wilt u advies over fijnstofmetingen? Aparatuur huren? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Fijnstofmeting | parkeergarage

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 1971 - 2020 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM