energiecentrales

Fijnstofmeting van PM10 en PM2.5 in energiecentrales uitvoeren

In energiecentrales worden werkzaamheden uitgevoerd waarbij er kans is dat er fijnstoffen zoals PM10 en PM2.5 vrijkomen. De omgevingslucht kan dan vervuild raken. Het is belangrijk dat deze tijdig worden opgemerkt. Het is daarom belangrijk om een fijnstofmeting te laten uitvoeren in energiecentrales. ENVICO Environment Control B.V. beschikt over de benodigde apparatuur om deze meting te kunnen doen. Het is mogelijk om de apparatuur voor deze fijnstofmeting te huren of te kopen.

Envico houdt zich al vele jaren bezig met het ontwikkelen van analyzers, analyse- en regelsystemen voor gas en lucht. Analyse systemen voor fijnstofmeting zoals PM10 en PM2.5 voor in energiecentrales zijn een belangrijk onderdeel hiervan. Met de apparatuur voor fijnstofmeting kunt u de mate van het fijnstof in de omgevingslucht meten. De stof wordt in grootte geselecteerd, groter dan 10 micron wordt afgescheiden en niet mee gemeten. Envico levert stof analysatoren die ook automatisch het stof per tijdeenheid meten in microgram per normaal kubieke meter mg/Nm3.

Wij komen graag met u contact om te bespreken welke metingen u wilt uitvoeren. Wij kunnen dan de geschikte fijnstofmeting voor energiecentrales aanleveren.

Fijnstofmeting van PM10 en PM2.5 in energiecentrales met de SM 200 Stofanalyser

Bij Envico kunnen wij onder andere de SM 200 Stofanalyser aanbieden voor het uitvoeren van fijnstofmeting apparatuur voor in energiecentrales. De SM 200 Stofanalyser voor omgevingslucht is zeer geschikt om de stofconcentratie in omgevingslucht te bepalen voor stofdeeltjes met grootte PM 2,5 en PM 10. Het team van ENVICO Environment Control B.V. heeft veel tijd besteed aan het ontwikkelen van dit apparaat voor fijnstofmeting in energiecentrales. Hierdoor is het van alle gemakken voorzien. Zo kan het apparaat op afstand bediend worden en gemakkelijk worden geïntegreerd in moderne meetstations.

Wat zijn de kenmerken van de SM 200 Stofanalyser?

Voor een fijnstofmeting in energiecentrales zetten wij de SM 200 Stofanalyser in. Deze bevat de volgende kenmerken:

  • Operatieve flow rate:16.67 L/min alt. 38.33 L/min
  • Flow rate range: 8 – 40 l/min
  • Meetbereik: 0-1000 µg/m3 door de gebruiker in te stellen, kleinste meetbereik 0 – 10 µg/NM3
  • Detectielimiet: 0.5 µg /m3 (24 uur gemiddeld)
  • Meettijd: 8-24 uur, beta attenuation 1 min. - 24 uur, particle counting

Fijnstof is één van de meest schadelijke stoffen voor de gezondheid. Ze zorgen voor luchtverontreiniging en moeten goed in de gaten gehouden worden. Om aan bepaalde regels te voldoen is fijnstofmeting van PM10 en PM2.5 in energiecentrales noodzakelijk. Wilt u daar advies over? Wilt u apparatuur voor deze meting huren? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Fijnstofmeting | energiecentrales

Copyright © 1971 - 2024 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM