Fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in chemische fabrieksterreinen uitvoeren of uit laten voeren?
chemische fabrieksterreinen

Fijnstofmeting, PM10, PM2.5 bij chemische fabrieksterreinen voert u uit met de apparatuur van ENVICO Environment Control!

Fijnstofmeting, PM10, PM2.5 bij chemische fabrieksterreinen uit laten voeren of uitvoeren? Speciaal apparatuur hiervoor nodig? Voor fijnstofmeting, PM10, PM2.5 op chemische fabrieksterreinen heeft ENVICO Environment Control B.V. beslist het benodigde apparatuur. Wij houden ons namelijk al sinds vele jaren bezig met het ontwikkelen van analyzers, analyse- en regelsystemen voor gas en lucht. Analyse systemen voor fijnstofmeting, PM10, PM2.5 voor chemische fabrieksterreinen vormen hier een belangrijk onderdeel van. Omgevingslucht kan namelijk vervuild worden door stof. Als u dit wilt voorkomen of de mate van stof wilt weten van chemische fabrieksterreinen is
fijnstofmeting, PM10, PM2.5 bij chemische fabrieksterreinen van belang. In dit geval wordt stof in grootte geselecteerd en het getal 10 staat voor, groter dan 10 micron wordt afgescheiden en niet mee gemeten. Envico levert stof analysatoren ook automatische die het stof per tijdeenheid meten in microgram per normaal kubieke meter mg/Nm3.
Stof analysatoren nodig voor fijnstofmeting, PM10, PM2.5 op chemische fabrieksterreinen? Neem contact met ons op.

De SM 200 Stofanalyser is perfect voor fijnstofmeting bij chemische fabrieksterreinen

Fijnstofmeting, PM10, PM2.5 op chemische fabrieksterreinen kan o.a. met de SM 200 Stofanalyser uitgevoerd worden.
De SM 200 Stofanalyser voor omgevingslucht is zeer geschikt om de stofconcentratie in omgevingslucht te bepalen voor stofdeeltjes met grootte PM 2,5 en PM 10. Het team van ENVICO Environment Control B.V. heeft veel tijd besteed aan het ontwikkelen van dit apparaat voor fijnstofmeting, PM10, PM2.5 bij chemische fabrieksterreinen. Hierdoor is het van alle gemakken voorzien. Zo kan het apparaat op afstand bediend worden en gemakkelijk worden geïntegreerd in moderne meetstations.

Kenmerken van de SM 200 Stofanalyser voor fijnstofmeting

Voor een fijnstofmeting, PM10, PM2.5 op chemische fabrieksterreinen zetten wij de SM 200 Stofanalyser in. Deze bevat de volgende kenmerken:

  • Operatieve flow rate:16.67 L/min alt. 38.33 L/min
  • Flow rate range: 8 – 40 l/min
  • Meetbereik: 0-1000 µg/m3 door de gebruiker in te stellen, kleinste meetbereik 0 – 10 µg/NM3
  • Detectielimiet: 0.5 µg /m3 (24 uur gemiddeld)
  • Meettijd: 8-24 uur, beta attenuation 1 min. - 24 uur, particle counting

Fijnstof is één van de meest schadelijke stoffen voor de gezondheid. Ze zorgen voor luchtverontreiniging en moeten goed in de gaten gehouden worden. Om aan bepaalde regels te voldoen is fijnstofmeting, PM10, PM2.5 op chemische fabrieksterreinen noodzakelijk. Wilt u daar advies over? Apparatuur voor huren? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Fijnstofmeting | chemische fabrieksterreinen

Copyright © 1971 - 2024 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM