chemische fabrieken

Laat een fijnstofmeting, PM10 en PM2.5 uitvoeren in chemische fabrieken

In chemische fabrieken wordt gewerkt met stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van medewerkers. Fijnstof zoals PM10 en PM2.5 zijn daar een voorbeeld van. Om te voorkomen dat deze hoeveelheid fijnstof te hoog wordt kun u fijnstofmetingen uitvoeren in de chemische fabriek. ENVICO Environment Control B.V. heeft verschillende meetapparatuur om fijnstofmetingen uit te voeren in chemische fabrieken.

ENVICO houdt zich bezig met het ontwikkelen van analyzers, analyse- en regelsystemen voor gas en lucht. Apparatuur voor het uitvoeren van deze fijnstofmetingen zijn daar een onderdeel van. Dit apparatuur meet of de omgevingslucht niet te vervuild raakt door stof. Het apparatuur meet of het stof per tijdeenheid in micogram per normaal kubieke meter mg/Nm3.

Wij geven u graag advies over de apparatuur voor fijnstofmetingen en welke geschikt is voor chemische fabrieken.

De SM 200 Stofanalyser voor fijnstofmeting, PM10, PM2.5 in chemische fabrieken

De fijnstofmeting in chemische fabrieken kan worden uitgevoerd met de SM 200 Stofanalyser. Deze analyser kan de bepalen of stofdeeltjes met de grootte PM10 en PM2.5 zich in de omgevingslucht bevinden. Deze analyser is erg doorontwikkeld door ENVICO. Om deze redenen is de apparatuur erg geschikt voor chemische fabrieken en voorzien van alle gemakken. De apparatuur kan gemakkelijk worden geïntegreerd in moderne meetstations en is op afstand bedienbaar.

Kenmerken SM 200 Stofanalyser

We vertellen u graag meer over de verschillende kenmerken van de SM 200 Stofanalyser. De kenmerken van dit apparatuur voor fijnstofmeting zijn onder andere:

  • Operatieve flow rate:16.67 L/min alt. 38.33 L/min
  • Flow rate range: 8 – 40 l/min
  • Meetbereik: 0-1000 µg/m3 door de gebruiker in te stellen, kleinste meetbereik 0 – 10 µg/NM3
  • Detectielimiet: 0.5 µg /m3 (24 uur gemiddeld)
  • Meettijd: 8-24 uur, beta attenuation 1 min. - 24 uur, particle counting

Het is belangrijk om medewerkers in een chemische fabriek te beschermen door geregeld fijnstofmetingen uit te laten voeren. Op deze manier voorkomt u luchtverontreiniging. Daarnaast zijn er verschillende regels waaraan u zich moeten houden bij chemische fabrieken.

Wilt u meer weten over onze apparatuur voor fijnstofmetingen? Neem vrijblijvend contact op!

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Fijnstofmeting | chemische fabrieken

Copyright © 1971 - 2024 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM