Fijnstofmeting, PM10, PM2.5 met apparatuur van ENVICO Environment Control B.V. versie 130716
Fijnstofmeting

Fijnstofmeting, PM10, PM2.5 met apparatuur van ENVICO Environment Control B.V.

Bent u op zoek naar een manier om de stofconcentratie in de omgevingslucht te bepalen? ENVICO Environment Control B.V. biedt geavanceerde apparatuur voor het meten van fijnstof, PM10 en PM2.5. Als gerenommeerde producent van milieu- en procesinstrumentatie hebben we ons jarenlang ingezet voor de ontwikkeling van betrouwbare oplossingen. Deze inspanningen richten zich op het monitoren van de luchtkwaliteit, met een bijzondere focus op het meten van totaalstof. Onze geavanceerde systemen spelen een cruciale rol bij een fijnstofmeting. Ze zijn breed ingezet door diverse klantengroepen. Overheidsinstellingen, laboratoria, meetfirma's, en de chemische en petrochemische industrie behoren tot onze gebruikers. Dankzij deze systemen kunnen we zowel binnen- als buitenomgevingen voorzien van accurate metingen. Dit zorgt voor een betrouwbare beoordeling van luchtkwaliteit, essentieel voor de gezondheid en veiligheid. 

Het belang van fijnstofmeting 

Met strikte wettelijke normen voor luchtkwaliteit is het essentieel om de hoeveelheid stof in de lucht te monitoren. Een nauwkeurige meting van fijnstof, PM10 en PM2.5 is cruciaal voor het voldoen aan deze regels. ENVICO biedt hiervoor de perfecte oplossing met onze geavanceerde meetapparatuur. Deze apparaten kunnen volledig op afstand worden bediend en naadloos worden geïntegreerd in moderne meetstations, waardoor u een betrouwbaar inzicht krijgt in de luchtkwaliteit. Door gebruik te maken van onze technologieën kunt u niet alleen voldoen aan de regelgeving, maar ook bijdragen aan een gezondere leefomgeving door potentiële gezondheidsrisico's te verminderen. 

De werking van fijnstofmeting 

ENVICO heeft stofanalysers ontwikkeld die specifiek ontworpen zijn voor het selecteren en meten van stofdeeltjes op basis van grootte, waaronder PM10 en PM2.5. Deze analyzers scheiden deeltjes groter dan 10 micron af en meten de concentratie stof in microgram per normaal kubieke meter. Met deze geavanceerde technologie bieden we een nauwkeurig middel om te beoordelen of uw omgeving voldoet aan de wettelijke normen voor luchtkwaliteit. Onze apparatuur is ideaal voor uiteenlopende toepassingen, van industrieel tot residentieel gebruik, en zorgt ervoor dat u kunt rekenen op betrouwbare data voor luchtkwaliteitsbeheer. 

Contact opnemen voor een fijnstofmeting 

Voor meer informatie over onze diensten en de mogelijkheden voor het meten van PM10 en PM2.5, nodigen wij u uit om contact op te nemen met ENVICO Environment Control B.V. Wij zijn gevestigd aan de Zuidbuurtseweg 42, 2381 LG Zoeterwoude, en bereikbaar via 071-5809308. Ook kunt u ons bereiken via: mail@envico.nl. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren over de beste fijnstofmeting voor uw specifieke situatie en om u te ondersteunen bij het waarborgen van een veilige en gezonde leefomgeving. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Fijnstofmeting

Copyright © 1971 - 2024 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM