Ethyleen meting voor het behouden van de kwaliteit van rijpend fruit en bolgewassen?
Ethyleen meting

Ethyleen meting voor het behouden van de kwaliteit van rijpend fruit en bolgewassen

Voorkomen dat de kwaliteit van rijpend fruit en bolgewassen achteruit gaat? Kies dan voor ethyleen meting verzorgd door ENVICO Environment Control B.V.
ENVICO Environment Control B.V. beschikt over speciaal apparatuur om ethyleen meting uit te kunnen voeren. Graag stoppen wij verlies van kwaliteit met dit proces. Bij ethyleen meting maakt ons team gebruik van speciale analyzers . Wij vertegenwoordigen niet voor niets een aantal vooraanstaande producenten van
 milieu- en procesinstrumentatie. Daarnaast houden wij ons bezig met het bouwen en/of modificeren van analyzers , analyse- en regelsystemen. Zoekt u een manier voor ethyleen meting? Dan moet u beslist bij ons zijn. Bent u benieuwd wat voor analyzers , analyse- en regelsystemen wij nog meer aanbieden? Bekijk dan de verschillende producten die wij ontwikkeld hebben op onze website. Niet alleen voor ethyleen meting kunt u bij ons terecht. Wij leveren verschillende soorten apparatuur voor o.a. industriële procesbesturing, emissiemeting en immissiemeting voor omgevingsluchtanalyse.

Waarvoor is ethyleen meting van belang?

Ethyleen is een planthormoon en kan worden gevormd bij rijpend fruit en bol gewassen. Als u schade aan uw fruit wilt voorkomen is ethyleen meting aan te raden. ENVICO Environment Control B.V. heeft speciaal apparatuur ontwikkeld om ethyleen meting uit te kunnen voeren. Vroegtijdige detectie met een analysator van Envico is immers essentieel ter voorkoming van schade door rottend fruit. Bent u benieuwd naar onze analysator voor ethyleen meting? Bekijk dan onze website of neem gerust contact met ons op. Wij beschikken over een team specialisten die dagelijks actief zijn in het ontwikkelen en toepassen van het door ons ontwikkelde apparatuur.

Waarom Ozonmeting?

Envico levert automatische sterilisatie units m.b.v. Ozon in overeenstemming met de
Europese CEN-normalisatienormen. Wij raden Ozon ontsmetting aan omdat dit veel milieuvriendelijker is dan chemicaliën zoals chloor. Daarnaast biedt ethyleen meting de volgende voordelen:

  • Voorkomen van schade aan fruit
  • Voorkomen van schimmelaantasting op de bollen
  • Vermindering van uitvalpercentage
  • Vermindering van aantasting door mijten

Kortom: kies voor kwaliteit en kostenbesparing en schakel ons in voor ethyleen meting.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Ethyleen meting

Copyright © 1971 - 2022 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM