Zuidbuurtseweg 42 | 2381 LG Zoeterwoude | T: 071 580 93 08 | F: 071 580 21 54 | E: info@envico.nl

slide1-Envico-Environment-Control-B.V.-Ammonia-analyse slide2-Envico-Environment-Control-B.V.-Emissiemeting slide3-Envico-Environment-Control-B.V.-Gasanalyse slide4-Envico-Environment-Control-B.V.-Gasdetectie slide5-Envico-Environment-Control-B.V.-Nox-analyser slide6-Envico-Environment-Control-B.V.-Noxmeting slide7-Envico-Environment-Control-B.V.-Stofmeting

Ethyleen meting voor het behouden van de kwaliteit van rijpend fruit en bolgewassen 

Ethyleen meting voor het behouden van de kwaliteit van rijpend fruit en bolgewassen Voorkomen dat de kwaliteit van rijpend fruit en bolgewassen achteruit gaat? Kies dan voor ethyleen meting verzorgd door ENVICO Environment Control B.V. ENVICO Environment Control B.V. beschikt over speciaal apparatuur om ethyleen meting uit te kunnen voeren. Graag stoppen wij verlies van kwaliteit met dit proces. Bij ethyleen meting maakt ons team gebruik van speciale analyzers. Wij vertegenwoordigen niet voor niets een aantal vooraanstaande producenten van milieu- en procesinstrumentatie.  Daarnaast houden wij ons bezig met het bouwen en/of modificeren van analyzers, analyse- en regelsystemen. Zoekt u een manier voor ethyleen meting? Dan moet u beslist bij ons zijn. Bent u benieuwd wat voor analyzers, analyse- en regelsystemen wij nog meer aanbieden? Bekijk dan de verschillende producten die wij ontwikkeld hebben op onze website. Niet alleen voor ethyleen meting kunt u bij ons terecht. Wij leveren verschillende soorten apparatuur voor o.a. industriële procesbesturing, emissiemeting en immissiemeting voor omgevingsluchtanalyse.

Waarvoor is ethyleen meting van belang?

Ethyleen is een planthormoon en kan worden gevormd bij rijpend fruit en bol gewassen. Als u schade aan uw fruit wilt voorkomen is ethyleen meting aan te raden. ENVICO Environment Control B.V. heeft speciaal apparatuur ontwikkeld om ethyleen meting uit te kunnen voeren. Vroegtijdige detectie met een analysator van Envico is immers essentieel ter voorkoming van schade door rottend fruit. Bent u benieuwd naar onze analysator voor ethyleen meting? Bekijk dan onze website of neem gerust contact met ons op. Wij beschikken over een team specialisten die dagelijks actief zijn in het ontwikkelen en toepassen van het door ons ontwikkelde apparatuur. 

Waarom Ozonmeting?

Envico levert automatische sterilisatie units m.b.v. Ozon in overeenstemming met de Europese CEN-normalisatienormen. Wij raden Ozon ontsmetting aan omdat dit veel milieuvriendelijker is dan chemicaliën zoals chloor. Daarnaast biedt ethyleen meting de volgende voordelen:

  • Voorkomen van schade aan fruit
  • Voorkomen van schimmelaantasting op de bollen
  • Vermindering van uitvalpercentage
  • Vermindering van aantasting door mijten

Kortom: kies voor kwaliteit en kostenbesparing en schakel ons in voor ethyleen meting.

Laat uw reactie achter


Contactgegevens

Zuidbuurtseweg 42 
2381 LG Zoeterwoude

T: 071 580 93 08
F: 071 580 21 54
E: info@envico.nl

Direct contact opnemen

Copyright © Envico.nl 1971 - 2018
Alle rechten voorbehouden
Site index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl