Draagbare gasanalyse apparatuur

Draagbare gasanalyse-apparatuur voor het meten van gassen

Draagbare gasanalyse-apparatuur nodig ter controle van ruimten en veldlocaties? Gevaarlijke situaties zoals brand en explosie voorkomen met draagbare gasanalyse-apparatuur? Bekijk dan eens de draagbare gasanalyse-apparatuur die ENVICO Environment Control B.V. levert.

ENVICO Environment Control B.V. is een bekend begrip in ons land op het gebied van milieu- en procesinstrumentatie. Al sinds 1971 houden wij ons bezig met het leveren van analyzers, analyse- en regelsystemen voor gas en lucht aan laboratoria, overheidsinstellingen, de chemische- en petrochemische industrie en tuinbouw onder glas. Daarnaast hebben wij een eigen technische dienst voor onderhoud en kalibratie en ervaren technici die u met raad en daad van dienst kunnen zijn bij het oplossen van uw milieu- en procesvraagstukken.

Draagbare gasanalyse-apparatuur

ENVICO Environment Control B.V. levert verschillende soorten gasanalyse-apparatuur.
Op onze website treft u analyzers aan voor o.a.:

  • Chloor & chloorverbindingen
  • Ethyleen analyzer
  • Ethyleenoxide analyzer
  • Formaldehyde analyzer
  • Waterstof Peroxide (H2O2) analyzer

U kunt deze analyzers zowel kopen als huren. Dit is afhankelijk van uw budget en hoe vaak u de apparatuur wilt gebruiken. Envico denkt hierbij graag met u mee.

Huur: Model EE980 Etheen-NOx analyzer

Dit model behoort tot onze gasanalyse-apparatuur en is geschikt voor controle op verbrandingsgassen bij CO2 bemesting. Dit kan namelijk schade aan gewassen opleveren. Deze modellen kunt u ook huren door contact op te nemen met ons team.

Hoe werken deze gasanalyse-apparaten? D.m.v. de chemiluminescentie-reactie (NEN2039) wordt met Ozon gelijktijdig NOx en Etheen gemeten. Een vacuümpomp zuigt continue, via kritische openingen, een juiste hoeveelheid te meten gas aan. De verbrandingsgassen (o.a. etheen) komen in aanraking met een door een ozongenerator gemaakte hoeveelheid ozon. Het door de reactie gegenereerde licht wordt door speciale fotomultipliers gemeten. Meer informatie over deze gasanalyse-apparatuur?

Wij informeren u graag.

Neem contact op of maak uw keuze:

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Draagbare gasanalyse apparatuur

Copyright © 1971 - 2023 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM