Zuidbuurtseweg 42 | 2381 LG Zoeterwoude | T: 071 580 93 08 | F: 071 580 21 54 | E: info@envico.nl

slide1-Envico-Environment-Control-B.V.-Ammonia-analyse slide2-Envico-Environment-Control-B.V.-Emissiemeting slide3-Envico-Environment-Control-B.V.-Gasanalyse slide4-Envico-Environment-Control-B.V.-Gasdetectie slide5-Envico-Environment-Control-B.V.-Nox-analyser slide6-Envico-Environment-Control-B.V.-Noxmeting slide7-Envico-Environment-Control-B.V.-Stofmeting

Draagbare gasanalyse apparatuur voor het meten van gassen

Draagbare gasanalyse apparatuur voor het meten van gassenDraagbare gasanalyse apparatuur nodig ter controle van ruimten en veldlocaties? Gevaarlijke situaties zoals brand en explosie voorkomen met draagbare gasanalyse apparatuur? Bekijk dan eens het draagbare gasanalyse apparatuur dat ontwikkeld is door ENVICO Environment Control B.V. ENVICO Environment Control B.V. is een bekend begrip in ons land op het gebied van milieu- en procesinstrumentatie. Al sinds 1971 houden wij ons bezig met het bouwen en/of modificeren van analyzers, analyse- en regelsystemen voor gas en lucht. Al vele jaren leveren wij apparatuur aan verschillende klanten zoals aan laboratoria, overheidsinstellingen, de chemische en petrochemische industrie en tuinbouw onder glas. Steeds weer ontwikkelen wij nieuwe draagbare gasanalyse apparatuur en zorgen wij voor verbeteringen. Daarnaast hebben wij een eigen technische dienst voor onderhoud en kalibratie en ervaren technici die u met raad en daad van dienst kunnen zijn bij het oplossen van uw milieu- en proces vraagstukken.

Draagbare gasanalyse apparatuur soorten.

ENVICO Environment Control B.V. ontwikkeld verschillende soorten gasanalyse apparatuur. Op onze website treft u o.a.:

  • Chloor & chloorverbindingen
  • Ethyleen analyser
  • Ethyleenoxide analyser
  • Formaldehyde analyser
  • Hydrazine analyser

Naast deze draagbare gasanalyse apparatuur hebben wij nog diverse andere soorten ontwikkeld. Deze kunt u op onze website bekijken.

Model EE980 Etheen-NOx analyser

Dit model is behoort tot onze gasanalyse apparatuur en is geschikt voor CO2 bemesting en verbrandingsgassen. Dit kan namelijk schade aan gewassen opleveren wanneer de zekerheid er is dat daar geen schadelijke gassen in voorkomen. Hoe werkt deze draagbare gasanalyse apparatuur? D.m.v. de chemiluminescent reactie (NEN2039) wordt met Ozon gelijktijdig NOx en Etheen gemeten. Een vacuümpomp zuigt continue via kritische openingen een juiste hoeveelheid verbrandingsgassen aan. Deze verbrandingsgassen komen in aanraking met een door een ozongenerator gemaakte hoeveelheid ozon. Het door de reactie gegenereerde licht wordt door speciale fotomultipliers gemeten. Meer informatie over deze draagbare gasanalyse apparatuur? Wij informeren u graag.

Maak a.u.b. uw keuze:


Contactgegevens

Zuidbuurtseweg 42 
2381 LG Zoeterwoude

T: 071 580 93 08
F: 071 580 21 54
E: info@envico.nl

Direct contact opnemen

Copyright © Envico.nl 1971 - 2018
Alle rechten voorbehouden
Site index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl