Draagbare gasanalyse apparatuur huren

Draagbare gasanalyse apparatuur voor het meten van gassen

Draagbare gasanalyse apparatuur nodig ter controle van ruimten en veldlocaties? Gevaarlijke situaties zoals brand en explosie voorkomen met
draagbare gasanalyse apparatuur? Bekijk dan eens het draagbare gasanalyse apparatuur dat ontwikkeld is door ENVICO Environment Control B.V.

ENVICO Environment Control B.V. is een bekend begrip in ons land op het gebied van milieu- en procesinstrumentatie. Al sinds 1971 houden wij ons bezig met het bouwen en/of modificeren van analyzers, analyse- en regelsystemen voor gas en lucht. Al vele jaren leveren wij apparatuur aan verschillende klanten zoals aan laboratoria, overheidsinstellingen, de chemische en petrochemische industrie en tuinbouw onder glas. Steeds weer ontwikkelen wij nieuwe draagbare gasanalyse apparatuur en zorgen wij voor verbeteringen. Daarnaast hebben wij een eigen technische dienst voor onderhoud en kalibratie en ervaren technici die u met raad en daad van dienst kunnen zijn bij het oplossen van uw milieu- en proces vraagstukken.

Draagbare gasanalyse apparatuur soorten

ENVICO Environment Control B.V. ontwikkelt verschillende soorten gasanalyse apparatuur. Op onze website treft u o.a.:

  • Chloor & chloorverbindingen
  • Ethyleen analyser
  • Ethyleenoxide analyser
  • Formaldehyde analyser
  • Hydrazine analyser

U kunt deze analyzers zowel kopen als huren. Dit is afhankelijk van uw budget en hoe vaak u de apparatuur wilt gebruiken. Envico denkt hierbij graag met u mee.
Naast deze draagbare gasanalyse apparatuur hebben wij nog diverse andere soorten ontwikkeld. Deze kunt u op onze website bekijken.

Huur: Model EE980 Etheen-NOx analyser

Dit model is behoort tot onze gasanalyse apparatuur en is geschikt voor CO2 bemesting en verbrandingsgassen. Dit kan namelijk schade aan gewassen opleveren wanneer de zekerheid er is dat daar geen schadelijke gassen in voorkomen. Deze modellen kunt u ook huren door contact op te nemen met ons team.

Hoe werkt deze draagbare gasanalyse apparatuur? D.m.v. de chemiluminescent reactie (NEN2039) wordt met Ozon gelijktijdig NOx en Etheen gemeten. Een vacuümpomp zuigt continue via kritische openingen een juiste hoeveelheid verbrandingsgassen aan. Deze verbrandingsgassen komen in aanraking met een door een ozongenerator gemaakte hoeveelheid ozon. Het door de reactie gegenereerde licht wordt door speciale fotomultipliers gemeten. Meer informatie over deze draagbare gasanalyse apparatuur? Wij informeren u graag.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Draagbare gasanalyse apparatuur huren

Copyright © 1971 - 2023 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM