Desinfectie van water met ozon haalt de schadelijke stoffen eruit
Desinfectie van water met ozon

Desinfectie van water met ozon verbetert de hygiëne

Wilt u schadelijke stoffen uit water halen? Desinfectie van water kan met ozon uitgevoerd worden. Water is essentieel voor elk leven op aarde. In de wereld waarin we leven komen natuurlijke waterreservoirs steeds minder voor en tevens wordt de waterbehoefte steeds groter. Vele onzuiverheden in het water kunnen schadelijk zijn.

ENVICO Environment Control B.V. levert automatische sterilisatie units met behulp van ozon in overeenstemming met de Europese CEN normalisatienormen. Door desinfectie van water met ozon wordt de hygiëne verbetert. Desinfectie van water met ozon zorgt ervoor dat er geen ziekten veroorzaakt kunnen worden bij de omgeving, de mens en dier. Bent u benieuwd welk apparatuur gebruikt wordt voor desinfectie van water met ozon? Bekijk dan gerust onze website. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en/of modificeren van analyzers, analyse- en regelsystemen.

Waarom is ozon de beste keuze voor de desinfectie van water?

ENVICO Environment Control B.V. levert automatische sterilisatie units voor desinfectie van water met ozon. Ozon is milieuvriendelijker dan chemicaliën zoals chloor. Het doel van desinfectie van water met ozon is een milieuvriendelijke wijze die zorgt voor efficiëntie. Wij bieden onze klanten speciaal apparatuur en technologieën voor desinfectie van water met ozon. Ozon is immers het sterkste desinfectiemiddel wat ingezet kan worden.

Speciale desinfectie units voor het desinfecteren van water met ozon

Desinfectie van water met ozon kan worden uitgevoerd met speciale desinfectie units. Deze kunnen voor meerdere doelen gebruikt worden. Desinfectie units met ozon kunnen gebruikt worden voor:

  • COD-verwijdering
  • Het ontdoen van geur en het verbeteren van smaak van water.
  • Oppervlakte reiniging
  • Sterilisatie
  • Verwijdering van groeichemicaliën in de tuinbouw

Daarnaast kunnen de desinfectie units ook gebruikt worden voor de verwijdering van ijzer en mangaan en de verwijdering van organischen verontreinigingen.

Wilt u graag meer informatie? Lees meer hierover op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Desinfectie van water met ozon

Copyright © 1971 - 2022 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM