Desinfectie van water met ozon haalt de schadelijke stoffen eruit
Desinfectie van water met ozon

Desinfectie van water met ozon verbeterd de hygiëne

Schadelijke stoffen uit water halen? Desinfectie van water met ozon uitvoeren? Water is essentieel voor elk leven op aarde. In de wereld waarin we leven komen natuurlijke waterreservoirs steeds minder voor en tevens wordt de waterbehoefte steeds groter. Vele onzuiverheden in water kunnen schadelijk zijn. ENVICO Environment Control B.V. levert automatische sterilisatie units m.b.v. ozon in overeenstemming met de Europese CEN normalisatienormen. Door desinfectie van water met ozon wordt hygiëne verbetert. Desinfectie van water met ozon zorgt ervoor dat er geen ziekten veroorzaakt kunnen worden bij de omgeving, mens en dier. Bent u benieuwd welk apparatuur gebruikt wordt voor desinfectie van water met ozon? Bekijk dan gerust onze website. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en/of modificeren van analyzers, analyse- en regelsystemen.

Waarom ozon de beste keuze is voor desinfectie van water?

ENVICO Environment Control B.V. levert automatische sterilisatie units voor desinfectie van water met ozon. Ozon is milieuvriendelijker dan chemicaliën zoals chloor. Het doel van desinfectie van water met ozon is een milieuvriendelijke wijze die zorgt voor efficiëntie. Wij bieden onze klanten speciaal apparatuur en technologieën voor desinfectie van water met ozon. Ozon is immers het sterkste desinfectiemiddel wat ingezet kan worden.

Speciale desinfectie units voor het desinfecteren van water met ozon

Desinfectie van water met ozon kan worden uitgevoerd met speciale desinfectie units. Deze kunnen voor meerdere doelen gebruikt worden. Desinfectie units met ozon kunnen gebruikt worden voor :

  • COD verwijdering,
  • Ontdoen van geur en verbeteren van smaak van water,
  • Oppervlakte reiniging,
  • Sterilisatie,
  • Verwijdering van groeichemicaliën in de tuinbouw

Maar ook voor het verwijdering van ijzer en mangaan, verwijdering van organischen verontreinigingen. Meer informatie? Lees hierover op onze website.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Desinfectie van water met ozon

Copyright © 1971 - 2021 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM