Bodemgas analyser huren

Bodemgas analyse bij bomen

Bodemgas analyse uit laten voeren bij bomen? Wilt u meer informatie over het bodemmilieu van bomen? Met speciaal apparatuur kan ENVICO Environment Control B.V. bodemgas analyses bij bomen uitvoeren.

ENVICO Environment Control B.V. vertegenwoordigt een aantal vooraanstaande producenten van milieu- en procesinstrumentatie. Daarnaast ontwikkelen wij speciaal apparatuur voor het uitvoeren van een bodemgas analyse bij bomen. Het voordeel van dit apparatuur is dat het goed te bedienen is en direct een goed beeld geeft.

Wilt u een grondige bodemgas analyse uitvoeren bij bomen? Maak dan gebruik van het Model Eagle voor Bodem- boomonderzoek. Deze gasdetector is ook te huur bij Envico. Zo kunt u ook bij weinig gebruik, zorgen voor een betrouwbare detector van bodemgas.

Meten van gaspercentages

Het meten van gaspercentages op de groeiplaats bij bomen is net zo belangrijk als het meten van de bloeddruk bij mensen. Het toont direct de algemene conditie van de groeiplaats. Dit meervoudig meetinstrument meet brandbare gassen LEL, zuurstof en CO2. Als er een bodemgas analyse bij bomen uitgevoerd wordt hebben wij het benodigde apparatuur. Het Model Eagle is een robuust, waterdicht en goed in de hand-liggend instrument voor het meten in de bodem en voor boomonderzoek van bv. zuurstof, kooldioxide (CO2) en LEL (brandbare) gassen.

Bodemgas analyse bij bomen met het model Eagle

ENVICO Environment Control B.V. heeft twee Eagle modellen voor het uitvoeren van bodemgasanalyse bij bomen.
Model Eagle 2 is de nieuwe generatie van de populaire Eagle portable gas detector. Daarnaast hebben wij het model Eagle 1. Dit model dat geschikt is voor het uitvoeren van bodemgasanalyse bij bomen bevat de volgende kenmerken:

  • uit te breiden tot 6 gassen
  • uitgerust met een zeer sterke pomp
  • voorzien van een hydrophobisch- en intern filter
  • externe glazen watertrap

Meer weten over ons apparatuur voor bodemgasanalyse bij bomen? En de huur opties voor de apparatuur? Neem dan contact met ons op. Wij leveren apparatuur voor verschillende opdrachtgevers.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Bodemgas analyser huren

Copyright © 1971 - 2024 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM