Zuidbuurtseweg 42 | 2381 LG Zoeterwoude | T: 071 580 93 08 | F: 071 580 21 54 | E: info@envico.nl

slide1-Envico-Environment-Control-B.V.-Ammonia-analyse slide2-Envico-Environment-Control-B.V.-Emissiemeting slide3-Envico-Environment-Control-B.V.-Gasanalyse slide4-Envico-Environment-Control-B.V.-Gasdetectie slide5-Envico-Environment-Control-B.V.-Nox-analyser slide6-Envico-Environment-Control-B.V.-Noxmeting slide7-Envico-Environment-Control-B.V.-Stofmeting

Bodemgas analyse bij bomen uitgevoerd met het Model Eagle voor Bodem- boomonderzoek.

Bodemgas analyse bij bomen uitgevoerd met het Model Eagle voor Bodem- boomonderzoek.Bodemgas analyse uit laten voeren bij bomen? Wilt u meer informatie over het bodemmilieu van bomen? Met speciaal apparatuur kan ENVICO Environment Control B.V. bodemgas analyses bij  bomen uitvoeren. ENVICO Environment Control B.V. vertegenwoordigt een aantal vooraanstaande producenten van milieu- en procesinstrumentatie. Daarnaast ontwikkelen wij speciaal apparatuur voor het uitvoeren van een bodemgas analyse bij bomen. Het voordeel van dit apparatuur is dat het goed te bedienen is en direct een goed beeld geeft. Wilt u een grondige bodemgas analyse uitvoeren bij bomen? Maak dan gebruik van het Model Eagle voor Bodem- boomonderzoek.

Meten van gaspercentages

Het meten van gaspercentages op de groeiplaats bij bomen is net zo belangrijk als het meten van de bloeddruk bij mensen. Het toont direct de algemene conditie van de groeiplaats. Dit meervoudig meetinstrument meet brandbare gassen LEL, zuurstof en CO2. Als er een bodemgas analyse bij bomen uitgevoerd wordt hebben wij het benodigde apparatuur. Het Model Eagle is een robuust, waterdicht en goed in de hand-liggend instrument voor het meten in de bodem en voor boomonderzoek van bv. zuurstof, kooldioxide (CO2) en LEL (brandbare) gassen.

Bodemgas analyse bij bomen met het model Eagle

ENVICO Environment Control B.V. heeft twee Eagle modellen voor het uitvoeren van bodemgasanalyse bij bomen. Model Eagle 2 is de nieuwe generatie van de populaire Eagle portable gas detector. Daarnaast hebben wij het model Eagle 1. Dit model dat geschikt is voor het uitvoeren van bodemgasanalyse bij bomen bevat de volgende kenmerken:

  • uit te breiden tot 6 gassen
  • uitgerust met een zeer sterke pomp
  • voorzien van een hydrophobisch- en intern filter
  • externe glazen watertrap

Meer weten over ons apparatuur voor bodemgasanalyse bij bomen? Neem dan contact met ons op. Wij leveren apparatuur voor verschillende opdrachtgevers.

Laat uw reactie achter


Contactgegevens

Zuidbuurtseweg 42 
2381 LG Zoeterwoude

T: 071 580 93 08
F: 071 580 21 54
E: info@envico.nl

Direct contact opnemen

Copyright © Envico.nl 1971 - 2018
Alle rechten voorbehouden
Site index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl