Ammoniak analyser huren

Ammoniak analyse in stallen uitgevoerd met speciaal ontwikkelde meetinstrumenten.

Met een ammoniak analyse bent u ervan verzekerd dat uw stal niet meer dan de toegestane hoeveelheid ammoniak uitstoot. Bent u benieuwd aan welke normen uw stallen moeten voldoen? Laat dan een ammoniak-analyse in uw stallen uitvoeren door ENVICO Environment Control B.V. ENVICO levert al jarenlang producten voor milieu- en procesinstrumentatie. Om een idee te krijgen van de hoeveelheid ammoniak in uw stallen is een ammoniak- analyse in uw stallen noodzakelijk.

Ook kunt u de benodigde apparatuur huren bij Envico.

Wat is ammoniak?

Ammoniak is een verbinding van stikstof en waterstof. Verdunde ammoniakoplossingen staan ook wel bekend als ammonia. Die verdunde oplossingen worden ook wel als schoonmaakmiddel gebruikt, aangezien het een sterk vet-oplossende stof is, Ammonia wordt gebruikt om bijvoorbeeld verf af te nemen voordat er opnieuw geschilderd wordt of om de ramen mee te lappen. Een teveel aan ammoniak is schadelijk voor de natuur, omdat het zorgt voor verzuring van de grond. De concentratie van huishoudelijke ammonia is zodanig dat het geen gevaar oplevert voor de menselijke gezondheid. Pure ammoniak is daarentegen giftig bij inademing, kan brandwonden veroorzaken en is sterk irriterend aan ogen en slijmvliezen.

Ammoniak analyse voor veehouderij

Het regelmatig uitvoeren van een ammoniak analyse is voor veel veehouders van strikt noodzakelijk belang. Middels deze analyse is het mogelijk om te achterhalen of er wordt voldaan aan de wettelijke richtlijnen voor het verminderen van de uitstoot. Dit biedt voor de veehouders voordelen, want wanneer de uitstoot is verminderd na een ammoniak analyse krijgen veehouders meer groeimogelijkheden.

Ammoniak analyse apparatuur huren bij Envico

Wilt u zelf een ammoniak analyse in uw veehouderij uitvoeren? Huur dan de benodigde detectoren voor het ammoniakgas bij Envico. Wij bieden zowel draagbare als stationaire gasdetectie apparaten aan. Wilt u meer weten over de huur mogelijkheden? Neem dan contact op.

Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Ammoniak analyser huren

Copyright © 1971 - 2024 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM