Ammoniak analyse in stallen uitgevoerd met speciaal ontwikkelde meetinstrumenten.
Ammoniak analyse

Ammonia-analyse in stallen uitgevoerd met speciaal ontwikkelde meetinstrumenten.

Met een ammonia-analyse kunt u controleren of uw stal niet meer dan de toegestane hoeveelheid ammonia uitstoot. Bent u benieuwd aan welke normen uw stallen moeten voldoen? ENVICO levert al jarenlang producten voor milieu- en procesinstrumentatie. Om een idee te krijgen van de hoeveelheid ammonia in uw stallen is een ammonia- analyse noodzakelijk.

Ook kunt u de benodigde apparatuur huren bij Envico.

Wat is ammonia?

Ammonia is een verbinding van stikstof en waterstof. Een teveel aan ammonia is schadelijk voor de natuur, omdat het zorgt voor verzuring van de grond. Pure ammonia is giftig bij inademing, kan brandwonden veroorzaken en is sterk irriterend aan ogen en slijmvliezen.

Ammonia-analyse voor de veehouderij

Het regelmatig uitvoeren van een ammonia-analyse is voor veel veehouders van belang. Middels deze analyse is het mogelijk om te achterhalen of er wordt voldaan aan de wettelijke richtlijnen voor het verminderen van de uitstoot. Dit biedt voor de veehouders voordelen, want wanneer de uitstoot is verminderd krijgen veehouders meer groeimogelijkheden.

Ammonia-analyse apparatuur huren bij Envico

Wilt u zelf een ammonia-analyse in uw veehouderij uitvoeren? Huur dan de benodigde analyzer voor het meten van ammonia bij Envico. Wij bieden zowel draagbare als stationaire gasdetectie-apparaten aan. Wilt u meer weten over de huurmogelijkheden? Neem dan contact op.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Envico Environment Control B.V. logo
Envico Environment Control B.V.

Stel uw vraag

Ammoniak analyse

Copyright © 1971 - 2024 Envico Environment Control B.V. | Alle rechten voorbehouden

Site-Index | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM