Zuidbuurtseweg 42 | 2381 LG Zoeterwoude | T: 071 580 93 08 | F: 071 580 21 54 | E: info@envico.nl

slide1-Envico-Environment-Control-B.V.-Ammonia-analyse slide2-Envico-Environment-Control-B.V.-Emissiemeting slide3-Envico-Environment-Control-B.V.-Gasanalyse slide4-Envico-Environment-Control-B.V.-Gasdetectie slide5-Envico-Environment-Control-B.V.-Nox-analyser slide6-Envico-Environment-Control-B.V.-Noxmeting slide7-Envico-Environment-Control-B.V.-Stofmeting

Draagbare gasanalyse apparatuur van ENVICO Environment Control B.V.

Draagbare gasanalyse apparatuur voor gebruik van ENVICO Environment Control B.V. voor waterzuiveringDraagbare gasanalyse apparatuur nodig? Bekijk dan eens het aanbod draagbare gasanalyse apparatuur van ENVICO ENVICO houdt zich al sinds 1971 bezig met het ontwikkelen van verschillende soorten draagbare gasanalyse apparatuur. Wij hebben voor diverse laboratoria, overheidsinstellingen, de chemische en petrochemische industrie en tuinbouw onder glas draagbare gasanalyse apparatuur ontwikkeld. Heeft u problemen met gasanalyse apparatuur dat u gebruikt van waterzuivering? Maak dan een afspraak met onze eigen technische dienst. Wij kunnen ook draagbare gasanalyse apparatuur onderhouden. Ons team bestaat namelijk uit ervaren technici die u met raad en daad van dienst kunnen zijn bij het oplossen van uw milieu- en proces vraagstukken.

Draagbare gasanalyse apparatuur ter bescherming

Veel klanten maken gebruik van draagbare gasanalyse apparatuur ter bescherming van de omgeving. Zo wordt met gasanalyse apparatuur ruimtes gecontroleerd om gevaarlijke situaties zoals brand en explosie te voorkomen. Eén van onze draagbare gasanalyse apparatuur is model CLPX en wordt o.a. gebruikt in de halfgeleider en Polyurethaanschuim fabrikage. Deze behoort tot onze draagbare gasanalyse apparatuur en is de meest betrouwbare gasdetector binnen de markt. Model CLPX is een draagbare, door een microprocessor bestuurde monitor met kleurmetrisch papier-tape-detectie en reflecterende lichtniveaumeting.

Draagbare gasanalyse apparatuur Model CLPX       

Wilt u draagbare gasanalyse apparatuur voor gebruik in een halfgeleider, polyurethaan, gezondheidswerk, speciale chemicaliën, afvalwater of geurmeting? Dan raden wij Model CLPX aan. De CLPX is automatisch en zelfkalibrerend en één van de betrouwbaarste, gebruikersvriendelijke gasdetectors op de markt. Deze draagbare gasanalyse apparatuur biedt de volgende kenmerken en voordelen:

  • Veelzijdig voor verschillende gassen
  • Hoorbaar - en zichtbaar alarm
  • Grote nauwkeurigheid
  • Functioneel display

Deze draagbare gasanalyse apparatuur is geschikt voor het meten van Diisocyanaten, HMDI, HDI, IPDI, HCI, Hydrazine, IPDI, MDI, MMH, PDI, Hydriden, Mineraal zuren, Oxidanten, Phosgene, TDI in ppb. Chlorine, CLO2, HCI, Phosgene A en B, Velcorin in ppm. Meer informatie? Bekijk deze draagbare gasanalyse apparatuur voor gebruik op onze website.

Laat uw reactie achter


Contactgegevens

Zuidbuurtseweg 42 
2381 LG Zoeterwoude

T: 071 580 93 08
F: 071 580 21 54
E: info@envico.nl

Direct contact opnemen

Copyright © Envico.nl 1971 - 2017
Alle rechten voorbehouden
Site index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl